lasten paino, itsetunto, kehon kuva, ja lasten lihavuus huolet

Kun lapsi on juuri alkamassa koulu, voitte kuvitella, että huolet ruumiin koon ja muodon tulee alueeseen myöhemmin hänen teini-iässä. Mutta näyttää siltä, ​​että lapsi saattaa jo olla huolissaan. Lapset nuoret kuin 5, 6, ja 7-vuotias voidaan huolissaan niiden paino asiantuntijoiden mukaan.

“On yllättävää, kuinka monta lasta tässä ikäryhmässä ovat huolissaan”, sanoo Eileen Stone, lapsen ja nuoren psykologin Sanford Health Fargo, N. D.

Vuonna KidsHealth kyselyssä yli 1000 vuotiaille lapsille 9-13, yli puolet sanoivat korostivat heidän paino – riippumatta heidän paino oli.

Vaikka lasten lihavuuden on todellinen ongelma todellisia seurauksia, kukaan hyötyy, kun lapsi, olipa ikä, tuntuu pahalta itsestään. Vanhempana mitä voit tehdä auttaa? Pysyä positiivisena ja keskittyä terveyteen, ei paino, asiantuntijat sanovat. Näin paikalla kehon kuva huolia ja auttaa lasta kehittämään terveellisempiä minäkuvan.

Joskus merkkejä köyhien kehon kuva voi olla melko selvää, Stone kertoo. Lapset voivat kysyä, “Näytänkö rasvaa?” tai säkissä heidän vatsansa. Ne voivat lopettaa syömisen että tiedät he nauttivat, varsinkin noin heidän ikäisensä. “Toisinaan he kommentoida, mitä muut lapset syövät – sanoa asioita, kuten:” Se ei ole hyväksi sinulle, “” Stone sanoo.

Vähemmän selviä merkkejä, että lapset ovat huolissaan niiden paino voisi kuulua

Olipa nuori lapsi on ylipainoinen tai ei, voit auttaa häntä tuntea paremmin itsestään – ja istuttaa terveet elämäntavat – näitä vinkkejä terveyteen ja lasten ravitsemuksen asiantuntijat

Älä anna nuoren lapsen ulkonäkö, koko tai muotoilla tullut huolenaihe sinun tai hänen. “Yritä pitää keskittyä terveyttä”, kertoo Chris Tiongson, MD, lastenlääkäri Fargo, N. D.