lääketieteellinen tietosanakirja

Etsi Medical Encyclopedia

Kattava A.D.A.M. Lääketieteellinen Encyclopedia sisältää 3,600 alkuperäinen kuvitettu artikkeleita sisältää yli 2000 alkuperäinen kuvituksia kahdeksaan aiheeseen ryhmiin (kuva alla). Artikkelit on kirjoittanut terveydenhuollon ammattilaisten selkeä, tiivis kieli ja sisältävät ristiviitteen hyperlinkkejä liittyviä tietoja, sekä kirjallisuudesta lähde-viittaukset jatkotutkimuksiin.

Tavoitteena on jokainen ominaisuus artikkeli on kommunikoida nykyinen standardi lääketieteellisen käytännön tietyllä alueella, ja jokainen artikkeli on tarkistaa joukkue erikoislääkäreitä. Klikkaa alla olevia linkkejä selaamaan Drugs.com Illustrated Health Encyclopedia.

Tauti Viite; Kattava artikkeleita, jotka kattavat yli 1600 aiheista. Artikkelit on järjestetty sairaudelle / kuvaus, oireet, hoito ja ennaltaehkäisy.

A.D.A.M. Lääketieteellinen Encyclopedia – muodostus

Vahinko Viite; Artikkelit kattavat kuvaus, oireet, hoito ja ehkäisy 64 vammoja, eläinten puremat piiskansiima.

Nutrition Viite; Yli 70 aiheista tietoa kaiken vitamiinien ja kivennäisaineiden – sisältää yleiskatsauksen, annossuositukset, sivuvaikutukset ja elintarvikkeiden lähteistä – ja elintarvikkeiden lisäaineiden, kouluruokailuun, kasvissyönnin ja paljon muuta.

Poison Viite; Yli 300 aiheita, jotka sisältävät yleiskatsauksen, oireet ja hoitovaihtoehtoja myrkytys ja yliannostusta monia aineita, mistä parasetamoli ikkuna-puhtaampaa.

Special Aihe Viite; Yli 500 aiheet vaihtelevat liikunta tupakoinnin lopettamisen matkustaa-vihjeitä.

Lääketieteellinen Encyclopedia A-Z Index

Surgery Viite; Graafisia esityksiä, jotka kattavat yli 100 aiheita ruoansulatuskanavan sairauksien plastiikkakirurgia.

Oireet Viite; Yksityiskohtaiset tiedot yli 300 erityisiä oireita (esim., Vatsakipu, päänsärky, tai sydämentykytyksiä), joiden avulla kuluttajat voivat etsiä aiheita, mitä he ovat kokeneet.

Test Reference; Yli 600 aiheista, jotka kattavat kaiken vatsan CT röntgenkuvat, kukin antaa yleiskuvan, riskit testin, ja mitä tuloksia voi tarkoittaa.

Lisätietoja sairauksista ja ehdot, katso myös: Harvard Health aiheet, Patient CareNotes, Medical Dictionary.

e hallinnon päivitykset