kynsien sieni elämäntapaan ja kotiin korjaustoimenpiteitä

Usein voit hoitaa sieni kynsien infektio kotona

Kokeile over-the-counter sienilääkkeiden kynsien voiteet ja öljyt. Useita tuotteita on saatavilla. Jos huomaat valkoiset merkit pinnalla kynsien, tiedosto ne pois, liota kynsiä vedessä, kuivaa ne, ja soveltaa lääkkeitä kerma tai kosteusemulsio.

Jos olet urheilijan jalka sekä kynsien sieni, hoitoon urheilijan jalka kanssa lääkkeitä jauheiden tai suihkeita ja pitää jalat puhtaana ja kuivana.

Trim ja ohut kynnet. Tämä auttaa vähentämään kipua alentamalla painetta kynnet. Lisäksi, jos teet tämän ennen kuin antifungaalista, lääke pääsee syvemmälle kynsien.

Ennen hienosäätöä tai käyttämällä kynsiviila ohut paksu nauloja, ne pehmenevät. Voit tehdä tämän seuraavasti öisin rutiinia: Levitä urea kerma asianomaisille nauloja, peitä ne siteellä, ja pestä pois urean saippualla ja vedellä aamulla. Toista, kunnes kynnet pehmenevät. Suojaa iho ympärillä kynnet vaseliinilla.

Jos sinulla on sairaus, joka aiheuttaa huono verenkierto jalat ja ei voi leikata kynnet, nähdä terveydenhuollon tarjoaja säännöllisesti ovat kynnet leikataan.