kurkunpäätulehdus hoito: ensiapu tietoa kurkunpään tulehdus

Jos oireita kurkunpäätulehdus kestävät vain muutaman päivän tai tapahtua välittömästi, kun olet ollut ääntä käyttämällä normaalia enemmän, niin tärkein hoito on levätä äänesi niin paljon kuin mahdollista.

Frostbite voi johtaa vakaviin seurauksiin, joten ennaltaehkäisy on erittäin tärkeää. Jos suunnittelet ulkoilua, tarkista sääennusteet usein ja varoituksiin noin kylmässä ja mahdolliset myrskyt saattavat kertautuvat te vaarallisissa olosuhteissa. Vältä vaaratilanteita – kuten retkiä tai camping matkoja kylmällä säällä – se voi olla kuin oman kokemuksen tasolla. On myös viisasta kuulla paikallisia puistonvartijoiden tai muiden viranomaisten säästä, maastosta, lumivyöry vaara, …

Monet ihmiset pitävät hengittämisen höyryä, kuten alkaen kuumassa kylvyssä tai suihkussa, tai viileä sumu ilmankostutin saa heidät tuntemaan paremmin.

Kaikissa tapauksissa kannattaa välttää tupakointia ja siellä, missä muut ovat tupakointi.

Huolellisen tentti lääkäri päättää hoidon. Suurimman osan ajasta, lääkäri suosittelee kotihoitoa ja saattaa määrätä steroidi injektiona tai reseptiä. Jos lääkäri on huolissaan bakteeritartunta aiheuttaa kurkunpään tulehdus, niin hän määrää antibioottikuurin.

Joskus lääkäri voi halutessaan tarkkailla teille toimistossa tai päivystykseen lyhyen aikaa olla varma et pahenee nopeasti. Jos sinulla on merkkejä hengitysvaikeus tai että hengitysteiden saattaa turvota ja lähellä, nähdään useammin lapsilla kuin aikuisilla, sinun tulee olla sairaalaan.

Voi olla tarpeen sijoittaa hengitys putki kurkkuun. Menettely on nimeltään intubaatio. Tällöin sinulle asetetaan koneeseen kutsuttu hengityslaitteelta hengittää sinulle. Tässä tilanteessa, saat suonensisäisiä antibiootteja ja luultavasti steroideja.

 alkaen

LÄHDE

Kuumotus Hoito alkaen.

Siitepölyä, hoito vinkkejä, ja enemmän.

Se ei ole mitään nuuskaaminen.