kuinka yleistä on adhd? adhd tilastoja meitä ja ympäri maailmaa

Voit kuulla enemmän nyt ADHD kuin koskaan, mutta kuinka yleistä on se? Vaikea sanoa tarkasti, koska tutkijat ovat käyttäneet erilaisia ​​tekniikoita vastaamaan tähän kysymykseen.

Aikuisille ADHD, standardin käsittely on lääkitys. Mutta asiantuntijat sanovat, että ADHD hoito – ja muut psykososiaaliset hoidot – voi olla keskeinen rooli rinnalla lääkkeet; “Uskon monet aikuiset ADHD, hoito on välttämätöntä”, sanoo David W. Goodman MD, apulaisprofessori psykiatrian Johns Hopkins University School of Medicine; Vaikka ADHD lääkkeet ovat tehokkaita, ne eivät riitä. Jos haluat käyttää lause suosiossa ADHD asiantuntijat, pillerit eivät rakentaa taitoja. Vaikka lääkitys, joka on …

Jotkut tutkimukset ovat luottaneet vanhempansa sanomalla, että terveydenhuollon tarjoaja kertoi heille heidän lapsella on häiriö. Mutta se ei välttämättä tarkoita, että lapsi täyttää kaikki kriteerit kunnossa, sanoo Craig Surman, MD, mukana kirjoittamassa Fast Minds: Miten Thrive If You Have ADHD (tai arvelet).

Jotkut lääkärit saattavat antaa lapsille ADHD merkintä, vaikka ne voivat olla toinen opetus-, käyttäytymiseen tai psyykkinen ongelma. Kolikon kääntöpuolena on, että jotkut lapset, jotka todella on häiriö ei saada diagnosoitu sitä.

“ADHD usein päällekkäinen paljon muita ongelmia, ja monet lääkärit eivät tiedä, miten luokitella mitä he näkevät” Surman sanoo.

Mitä asiantuntijat eivät tiedä varmasti: ADHD on yksi yleisimmistä käyttäytymisen häiriöt että tapahtuu lapsuudessa, mukaan sekä CDC ja National Institutes of Health.

Jotkut sanovat sairaus on nykyaikainen ongelma, joka “ei ole olemassa”, kun vanhemmat ja isovanhemmat olivat kasvaa. Ihmiset viittaavat siihen, että lasten määrä 4-17, jotka ovat olleet diagnosoitu ADHD kasvoi 42% vuosien 2003 ja 2011, mutta se tarkoittaa enemmän ihmiset ovat ehto kuin koskaan ennen? Jälleen tosiasiat ovat hieman hämärä.

Vanhemmat haluavat tietää, “Onko jotain vedessä? Onko se jotain olen ruokinta lapseni tai että tein kun olin raskaana? ‘ “, Kertoo Mandi Silverman, PsyD, kliininen psykologi ADHD ja häiriökäyttäytymistä häiriöt Centerissä Child Mind Institute.” Meidän vastauksemme on, että on olemassa enemmän tietoisuus, lisää tutkimusta, ja olemme kehittyneempiä arviointivälineet. “Toisin sanoen, sitä paremmin lääkärit ymmärtää häiriö, sitä paremmin he voivat havaita sen.

Joten, kuten monet ihmiset mahdollisesti ollut kunnon vuosikymmeniä sitten, koska ne tehdä tänään – vaikka niitä ei koskaan diagnosoida ja hoitaa – mutta kukaan ei voi sanoa varmasti.