kuinka paljon proteiinia tarvitset?

Proteiini on taipumus olla roolistaan ​​aterioilla, mutta ehkä parempi, jos se liikkuu ulos valokeilaan ja tulee osaksi tukeva valettu elintarvikkeita lautasella.

Useimmat monet ihmiset maailmassa enemmän kuin tarpeeksi proteiinia joka päivä, ja se voidaan saada liikaa tämän ravinteiden eläinperäisiä, kuten liha-, siipikarja, ja munat.

Vaikka tärkeitä ruokavalio, ylimääräinen proteiini ei auta sinua rakentamaan enemmän lihaksia tai tehdä sinusta vahvemman. Kun olet kuluttaa liikaa sitä, olet todennäköisesti ottaen enemmän kaloreita ja rasvaa kuin elimistö tarvitsee.

Tarvitset proteiinia, koska “sillä on kädet jokaisessa kriittisessä funktiona kehon”, sanoo Leslie Bonci, MPH, RD, johtaja Sports Nutrition yliopiston Pittsburgh Medical Center. Mutta totuus proteiini on, että monet ihmiset eivät tarvitse niin paljon kuin he ottavat vastaan.

10 grammaa tai les; 20 grammaa tai les; 25-35 grammaa; minulla ei ole aavistustakaan

Aikuiset Yhdysvalloissa kannustetaan saada 10%: sta 35% niiden päivän kaloreita proteiinia elintarvikkeita. Se on noin 46 grammaa proteiinia naisille, ja 56 grammaa proteiinia miehille.

Ei ole vaikea saada tämän määrän, jos syödä kaksi on kolme annosta proteiinikasvien päivässä, mukaan CDC.

Ei jokainen tarvitsee saman määrän proteiinia. Tässä on kuusi ryhmää, jotka on kiinnitettävä enemmän huomiota niiden proteiinintarve.

Raskaana olevien ja imettävien naisten. Lauren Antonucci, MS, RD, johtaja ravitsemuksen Energy New Yorkissa kertoo raskaana olevat naiset tarvitsevat noin 10 enemmän grammaa proteiinia kuin ennen. Ja “imettävät naiset tarvitsevat 20 grammaa enemmän proteiinia päivässä kuin ennen raskautta maitotalouden tukemiseksi”, sanoo Antonucci. Saisit 10 grammaa yhdessä Kreikan jogurtti tai puoli kupillista raejuustoa, joten se ei täsmää paljon ruokaa. Hän rohkaisee raskaana saada 20- 30 grammaa niiden proteiinia päivässä vähärasvainen maitotuotteet, koska kalsiumin ja D-vitamiinin ovat ratkaisevia luuston terveyden äidin ja vauvan.