kombucha teetä / alkoholi: onko se turvallista?

25 tammikuu 2016 – Monet meistä valita täristää java herättää aivomme aamulla tai keskipäivällä, mutta jotkut sanovat muki “sieni teetä” saattaa olla parempi vaihtoehto.

Kombucha teetä mainostetaan hyväksi terveydelle. Mutta onko se todella, ja onko se turvallista?

Trendikäs Tuote on luoda kohua näinä päivinä otsikoissa ja Yhdysvaltain hallituksen varoittaa se voi antaa sinulle kuhina sijaan mielenterveyden vauhtia.

Viime syksynä, Yhdysvaltain Alkoholi ja tupakka Tax and Trade Bureau (TTB) kertoi useista kombucha päättäjät niiden fermentoitu tee tuotteet sisälsivät liikaa alkoholia ja ne saattavat joutua maksamaan jopa jos he eivät nimetä tai muotoilla tavaran. Toiminta jatkuu herättämään paljon keskustelua turvallisuudesta suosittu teetä.

Kombucha on vuosisatoja vanha keitos, joka on valmistettu sekoittamalla (tai käymässä oleva) musta, vihreä tai oolong teetä ja puhdistettu sokeri bakteereja ja hiivaa. Hieman makea, hieman hapan, kupliva juoma sisältää B-vitamiineja ja probiootteja (aka hyödyllisiä bakteereja) – jotka kaikki voivat olla hyvä kehomme ja aivot.

Ja kuluttajat ovat gobbling sitä. Vuonna 2015 Markkinat ja Markets analyysi kutsuu kombucha “nopeimmin kasvavilla markkinoilla funktionaaliset juomat luokka.” Se työntyy myynti juoman kohota $ 1.8 miljardia 2020.

Tieteellinen näyttö tukemaan terveyshyötyjä kombucha itsessään on rajallinen. Mutta tutkimukset osoittavat edelleen sen ravinteet todennäköisesti terveellisen.

“Probiootit, tai hyvä suoliston bakteerit, jotka ovat yhteydessä useisiin terveyshyötyjä, kuten parantaa ruoansulatusta, immuuni terveydelle, taistelevat masennus, ja jopa parantunut lasten hammasterveyttä”, sanoo ravitsemusterapeutin Heather Mangieri, tiedottaja Akatemian Ravitsemus ja ravitsemusoppi.

Eräs tuore tutkimus kertoo käynyt elintarvikkeet kuten kombucha voi olla erityisen hyvä aivojen kehitystä ja käyttäytymistä. Sen hyödyllisiä bakteereja ja B vitamiinipitoisuus apua paikka se smart “aivot ruokaa” lista.

Michelle Crowder, ND, vanhempi naturopaatti Beaumont Hospital Grosse Pointe, MI, puhelut yhteys valmistetuissa elintarvikkeissa ja mielenterveys “erittäin aktiivinen ja jännittävä tutkimuksen alalla.”

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto