keuhkosyöpä-muu käsittely

Säteily hoito on käyttää korkean energian röntgenkuvat tappaa syöpäsoluja ja kutistaa kasvaimia. Useimmat säteily keuhkosyöpä annetaan ulkoisesti, mikä tarkoittaa, että säteily tulee koneen kehon ulkopuolella.

Ihmiset, jotka eivät voi olla leikkaus voi olla erityinen säteily kutsutaan stereotactic radiosurgery (SRS). Tämä ei ole leikkaus, vaan joukko erittäin suuria annoksia säteilyä, joka on suunnattu syöpä. SRS annetaan yleensä hoidetaan kasvaimia, jotka ovat levinneet aivoihin. SRS voidaan kutsua myös gamma veitsi radiosurgery, cyberknife, stereotaktisten ablatiivi sädehoidon (sabr), tai stereotaktinen kehon sädehoidon (SBRT).

Säteily voidaan käyttää estämään pienisoluinen keuhkosyöpä kasvamasta aivoissa. Tätä kutsutaan profylaktinen kraniaalisäteytyksestä (PCI).

Säteily voidaan myös käyttää lievittävä huolellisesti

Säteily voi aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten ihomuutoksia, väsymys, ja vaikeuksia niellä.

Kutistua kasvaimia, jotka tekevät sinulle vaikeaa niellä; Vähennä kasvaimia, jotka estävät hengitysteiden ja vaikeuttavat voit hengittää; Lievittää kipua syöpään, joka on levinnyt luustoon tai selkäytimessä.

Kohdennettu hoito monoklonaalisilla vasta-aineilla ja tyrosiinikinaasi-inhibiittoreita voidaan käyttää hoitoon NSCLC. Monoklonaalisia vasta-aineita, kuten bevasitsumabi ja setuksimabi, voi tappaa syöpäsoluja, estää niiden kasvun, ja pitää syövän leviämisen. Tyrosiinikinaasin estäjät, kuten erlotinibi ja gefitinibi, voi pysäyttää kasvainten kasvamasta estämällä signaaleja sisällä syöpäsoluja; Laserhoito käyttää kapeaa erittäin voimakasta valoa tuhota syöpäsoluja. Tätä menettelyä voidaan käyttää poistamaan kasvaimia, jotka estävät hengitystiet; Fotodynaamiseen käyttää laservalon tappaa syöpäsoluja. Sitä käytetään lievittävää hoitoa tuhoamaan kasvaimia, jotka estävät hengitystiet; Kauterisointiin käyttää koetin tai neula polttaa (cauterize) epänormaalin kudoksen tai kasvaimet; Cryosurgery (kutsutaan myös jäädyttämällä) jäätyy kasvain ja tappaa sen; Radiotaajuisen ablaatio käyttää pieni neula työnnetään ihon ja kasvaimeen. Energia kulkee neula kasvaimeen. Tämä lämmittää ja tappaa syöpäsoluja. Se myös sulkee ylös pieni verisuonia alueella, joten siellä on vähemmän verenvuotoa; tukea; -Pieni, mesh putkiin voidaan insertoida tukossa hengitysteiden ja laajennettu pitämään hengitystiet auki; Valpas odottaa tarkoittaa, että olet katsellut tarkasti lääkärin mutta joilla ei ole hoitoa, ennen kuin oireita tai muutoksia jonkinlaista.