keittiö bakteereita: pysäyttäminen bakteereita missä ne lisääntyvät

Ja kylpyhuoneissa saada huono rap, kun se tulee bakteereita, se on keittiö, joka todella satamat enemmän bakteereja kuin mikään muu huoneeseen kotona.

Ja nämä bakteereita – samat, jotka voivat aiheuttaa kylmä tai flunssa leviävät kotitalouksien kulovalkean – vaanivat kaikkialle sienet käytät puhdistaa työtaso omaan leikkuulauta ja valua viemäriin.

Vielä ole huolissaan? Mieti tätä: Yksi yksittäinen bakteerit solu voi tulla yli 8 miljoonaa solua alle 24 tuntia! Bakteerimäärä kestää saada ihmiset sairaita voivat vaihdella niin vähän kuin 10 jopa miljooniin. Ja infektiot leviävät, kun bakteerit siirretään saastuneen kohteen (esimerkiksi leikkuulauta) kädet kehon.

Mutta vähän hygienia auttaa pitämään keittiön virheetön tämä kylmä ja flunssa kausi. Tässä on 10 tapoja päästä alkuun

Zap pois vikoja; Keittiön sienet ovat nro 1 lähde bakteereita koko talossa. Miksi? Kostea, mikro-raot, jotka tekevät sienellä niin tehokas puhdistus laite myös tehdä viihtyisä koti bakteereita ja vaikeammin desinfioida. Pyyhkimällä laskurit tai ruokia likainen sienellä vain siirtää bakteerit yhdestä kohdasta toiseen. “Wet sienellä ja sitten pop se mikrossa kahden minuutin poistaa bakteereita, jotka vaanivat sisällä rakoja”, sanoo Neil Schachter, MD, lääketieteellinen johtaja hengityshoidon Mount Sinai New Yorkissa, ja kirjoittaja The Good lääkärin opas vilustuminen ja flunssa.

Käytännössä hyvä dishrag etiketti; Lautasen rätit eivät todellakaan ole parempi kuin sienet. Ja kuten sienet, käyttäen likainen lautasen rätti puhdistaa keittiön työtaso vain leviää bakteereita. Paras konsti on korvata lumput noin kerran viikossa. “Anna niiden kuivua käyttökertojen välillä, koska useimmat bakteerit viihtyvät vain kosteaa eritettä,” Schachter sanoo. Itse asiassa ne voivat selvitä vain muutaman tunnin kuivilla pinnoilla. “Rags tulee pestä pesukoneessa ja sitten kuivataan kuumuudelle”, hän sanoo.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto