Kegel harjoitukset naisille: edut ja oppitunteja

Naisten terveys Trends

Kegel harjoitukset tehdä lantionpohjan lihaksia vahvempi. Nämä lihakset ohjata virtsan virtausta ja auttaa pitämään lantion elimiä paikallaan.

Kegels on helppo tehdä ja voidaan tehdä missä tahansa kenenkään tietämättä.

Kegels toimivat parhaiten, kun tehdään säännöllisin väliajoin.

Lääkäri saattaa haluta sinun kokeile Kegels biofeedback. Sen avulla voit nähdä, tuntea tai kuulla, kun harjoitus on tehty oikein.

Keskustele lääkärisi kanssa, jos et huomaa parannusta kun tekee Kegels 3 tai 4 kuukautta.

Ponnistusinkontinenssi. Tämä tarkoittaa sitä vuotaa virtsaan nauramisen, yskä, aivastaa, hölkätä tai nosta jotain raskasta; Virtsankarkailu. Tämä on tarve virtsata, joka on niin voimakas et pääse wc ajoissa; Lantionpohjan heikkous johtuu synnytyksen. Synnytys voi venyttää ja heikentää lantionpohjan lihaksia. Ja jotka voivat aiheuttaa virtsan valvonnan ongelmia. Se voi myös sallia yhden tai useamman sisäsynnyttimet sag. Kun kohtu sags, sitä kutsutaan kohdun laskeuman. Naiset voivat auttaa estämään tämän ongelman tekemällä päivittäin Kegels aikana ja jälkeen raskauden.

Etsi lihakset käytät lopettaa virtsatessa; Purista nämä lihakset 3 sekuntia. Sitten rentoutua 3 sekuntia. Vatsaa ja reisilihakset saisi kiristää kun teet tämän; Lisää 1 sekunti joka viikko kunnes pystyt puristamaan 10 sekuntia joka kerta; Toista tämä harjoitus 10-15 kertaa per istunto. Yrittää tehdä tämän vähintään 3 kertaa päivässä; Älä tee Kegels kun virtsata. Tekee niitä virtsatessa voi satuttaa rakko.