Kegel harjoitukset miesten: edut ja oppitunteja

Inkontinenssi / OAB Trends

Mies virtsankarkailu on sekä ehkäistävissä ja hallittavissa. Kegel harjoitukset voivat auttaa hallita oman vuotavien virtsarakon.

Jos harjoittelet Kegel harjoitukset (kutsutaan myös lantionpohjan harjoitukset) viisi minuuttia, kaksi tai kolme kertaa päivässä, saat todennäköisesti nähdä merkittävää parannusta kykyä hallita virtsan vuoto. Toinen bonus: Kegel harjoituksia voi myös auttaa enemmän intensiivistä orgasmeja, ja parantaa erektio.

Virtsankarkailu, tahaton virtsan, sairastaa arviolta 25 miljoonaa monet ihmiset maailmassa, enimmäkseen naisia. Useimmille, inkontinenssi johtuu ongelmista valvoa virtsarakon. Henkilöille, joilla on tyypin sanotut inkontinenssin kuitenkin, ongelma on päästä ja WC, kun tarvetta ilmenee.

Kegels ovat harjoituksia, jotka auttavat sinua hakeutua ja vahvistaa lihaksia virtsarakon alapuolella, jotka auttavat hallitsemaan virtsaaminen.

Miehillä, virtsainkontinenssi voi johtua heikko virtsan sulkijalihaksen, joka voi johtaa leikkauksen eturauhasen syöpä, virtsarakon yliaktiivisuus, tai virtsarakon, joka ei sopimuksia. Kegel harjoitukset voi parantaa – tai joissakin tapauksissa kokonaan takaisin – virtsarakon hallinnan.

Kegels on helppo tehdä, kun tietää, mikä lihaksia kohdistaa. Yksi helpoimmista tavoista etsiä lihakset on virtsatessa. Näin

Jotkut miehet löytävät nämä lihakset kuvittelemalla, että he yrittävät pysäyttää kulkua kaasua. Puristamalla nämä lihakset antaa vetää sensatio; nämä ovat oikea lihaksia lantionpohjan harjoitukset. On tärkeää olla tekemättä sopimusta muita lihaksia.

Jotkut miehet tarvitsevat biofeedback auttaa heitä kohdistamaan oikeat lihakset.

Voit tehdä Kegel harjoituksia miehille

Kun olet ensimmäinen alkaa, se voi olla helpompaa tehdä Kegel harjoitukset makuulla, joten lihakset eivät taistelevat painovoimaa vastaan. Se voi myös olla helpompi ottamaan lihakset vain kaksi tai kolme sekuntia ensin.

Muutaman viikon lisäämällä aikaa kunnes lopulta olet supistamalla lihaksia hitaasti viisi tai 10 sekuntia ja tehdä harjoituksia seisten. Tämä tuo lisää painoa lihaksia, tehostaa harjoittelun ja parantaa valvontaa.

Muista ei jännitä pakaraan, jalat tai vatsan lihaksia, kun teet Kegels.