Kaposin sarkooma hoito (pdqто): [] -nonepidemic homo liittyvän Kaposin sarkooma

On eräänlainen nonepidemic Kaposin sarkooma, joka kehittyy homoseksuaalisia miehiä, joilla ei ole merkkejä tai oireita HIV-infektion. Tämäntyyppinen Kaposin sarkooma etenee hitaasti, uusia leesioita esiintyy muutaman vuoden välein. Vauriot ovat yleisimpiä käsivarsissa, jaloissa, ja sukupuolielimissä, mutta voi kehittyä missä tahansa iholla.

Monet lääketieteen ja tieteellisiä termejä käytetään tässä yhteenveto löytyy Dictionary of Genetics ehdot. Kun linkitetty termiä napsautetaan, Määritelmää näytetään erillisessä ikkunassa; Monet geenit on kuvattu tässä yhteenveto löytyy Mendelian Inheritance in Man (OMIM) tietokantaan. Kun OMIM näkyy, kun geenin nimi tai nimen ehdon, klikkaa OMIM linkin lisätietoihin; On olemassa useita perinnöllisiä oireyhtymiä, joissa hormonitoimintaa tai neuroendokriini rauhaset, …

Tietoa tuotetaan ja antamat Nationa; Cance; Institute (). Tiedot tässä aiheeseen saattanut muuttua, koska se oli kirjoitettu. Saat uusimmat tiedot, ota yhteyttä Nationa; Cance; Institute kautta Internet-sivuilla osoitteessa http: /; cancer.gov tai soita numeroon 1-800-4-Cancer.

 Public Information National Cancer Institute