jewelweed: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Alegria del Hogar, Balsam-Weed, balsamina foemina, Balsamine du Cap, Balsamine des Jardins, Balsamine OrangÃe, Feng Xian Hua, Garden Balsam, kasviperäisiä Impatiens Balsamihal, Impatiens, mummonpalsami, Impatiens biflora, lännenpalsami, Impa ..; Kaikki nimet Alegria del Hogar, Balsam-Weed, balsamina foemina, Balsamine du Cap, Balsamine des Jardins, Balsamine OrangÃe, Feng Xian Hua, Garden Balsam, kasviperäisiä Impatiens Balsamihal, Impatiens, mummonpalsami, Impatiens biflora, lännenpalsami, Impatiens giorgii, Impatiens pallida, Impatiente, Impatiente Biflore, Impatiente du Cap, Impatiente OrangÃe, Jewel Balsam Weed, Jewel Weed, Quick-In-The-Hand, Silverweed, Tohveli Weed, Speckled Jalokivet, Spotted Touch-Me-Not, Tou Gu Cao, Touch -Me-Not, Wild Balsam, Wild Celandine, Wild rouvan tohveli; Piilota nimet

Jewelweed on kasvi. Osat, jotka kasvavat maanpinnan yläpuolella käytetään tekemään lääketieteessä. Varo sekoita jewelweed kanssa potentilla, koska molemmat kutsutaan silverweed; Ihmiset ottavat jewelweed suun lievän ruoansulatuskanavan häiriöt, sekä ihottumaa aiheuttama myrkkyä muratti. Jotkut myös hakea jewelweed suoraan iholle myrkkyä muratti.

Jewelweed sanotaan ruoansulatusta ja lisätä menetys kehon veden kautta virtsaan (diureetti vaikutus), mutta ei ole tieteellistä tietoa tukemaan näitä väitteitä. Ei tiedetä, kuinka jewelweed voisi toimia lääkkeenä.

Mahdollisesti Tehoton fo; Myrkkymurattia ja myrkkyä muratti. Jotkut aikaisin tutkimus osoittaa, että soveltamalla jewelweed ote tai jewelweed mehua iho ei vähentää ihon tulehdusta myrkkyä muratti tai myrkkymurattia; Riittämätön Evidence fo; Lievä ruoansulatuskanavanhäiriöt; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta jewelweed näihin käyttötarkoituksiin.

Jewelweed on ehkä SAFE useimmille ihmisille, kun otetaan suun kautta tai levitetään suoraan iholle. Mitään merkittäviä sivuvaikutuksia on raportoitu; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja rintojen -feeding: ei ole riittävästi luotettavaa tietoa turvallisuudesta ottaen Lotus jos olet raskaana tai rintojen -feeding. Pysy turvallisella puolella ja välttää käyttöä.

Jewelweed saattaisi olla vaikutusta, kuten veden pilleri tai “diureetti.” Kun jewelweed saattaa vähentyä, miten hyvin keho pääsee eroon litiumia. Tämä voi lisätä kuinka paljon litium on kehossa ja aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia. Keskustele terveydenhuollon tarjoaja ennen tämän tuotteen jos käytät litiumia. Your litium annosta on ehkä muutettava.

Sopiva annos jewelweed riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan valikoiman annoksia jewelweed. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Guin, J. D. ja Reynolds, R. jewelweed hoidossa myrkkyä muratti ihottuma. Kosketusihottumaa 198; 6 (4): 287-288.

Long, D., Ballentine, N. H., ja Marks, J. G., Jr. hoito Poison Ivy / tammi allerginen kosketusihottuma kanssa ote jewelweed. Am J Yhteydenotto Dermat. 199; 8 (3): 150-153.

Zink B. J., Otten, E. J., Rosentha, M., ja Singal, B. vaikutus jalokivi viikon estämisessä myrkkyä muratti. J Wilderness Medicine 199; 2: 178-182.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus