insuliini raskausdiabetes

diabetes Trends

Nopeavaikutteista

Pitkävaikutteiset

Pitkävaikutteinen

sekoitukset

Insuliini normaalisti tehdään haima, rauhanen takana vatsaan. Lääke insuliinin muotoon auttaa kehon käyttöä glukoosia. Insuliini ei voida pitää pilleri, koska mahahapon tuhoaa insuliinia ennen kuin se voi tulla verta.

Insuliini luokitellaan sen mukaan, kuinka nopeasti se alkaa toimia ja kuinka kauan se toimii edelleen. Tyypit insuliinia jäljellä kuuluvat no-, lyhyt-, keski-, ja pitkävaikutteinen insuliini. Katso tyyppejä insuliinin lisätietoja.

Insuliini on pakattu pieniin lasipulloihin, jotka on suljettu kumitulpilla kannet. Yksi pullo U-100 insuliini omistaa 1000 yksikköä, joka on monta annosta insuliinia. Se on myös pakattu pieniin patruunoita käytetään kynä-muotoisia laitteita (insuliinikyniä) kiinnitetty kertakäyttöisiä neuloja. Insuliini pullot ja patruunat merkitään tärkeää tietoa sinun tulisi lukea, kuten viimeinen voimassaolopäivä.

Insuliini yleensä annetaan laukaus ihon alle. Se voidaan antaa myös läpi insuliini pumpun tai suihkuinjektoreissa, laitteen, joka ruiskuttaa lääke ihoon. Jotkut insuliinit voidaan antaa laskimoon, mutta tämä tehdään vain sairaalassa.

Insuliini alentaa verensokeria auttamalla sokeria (glukoosia) pääsevät soluihin käytettävä energia. Joskus naiset, joilla on raskausdiabetes otettava kahdenlaisia ​​insuliinia, yleensä no- tai lyhytvaikutteinen ja pitkävaikutteiset tyyppiä.

Voit joutua ottamaan insuliinia pitämään veren sokeria vaihteluväliin. Pitämällä verensokerin kohdealue on paras tapa ehkäistä ongelmia raskausdiabetes, kuten vauva, joka kasvaa liian suuri tai lapsi, joka on syntynyt alhainen verensokeri. Yleensä raskausdiabetes menee pois, kun vauva on syntynyt. Sitten sinun ei enää tarvitse insuliinia.

Lyhyen insuliinia alentaa verensokeria nopeasti ja sitten kuluu pois; Yhdistelmä no- tai lyhytvaikutteista ja pitkävaikutteinen insuliini auttaa pitämään verensokeri kohdealue ennen ja jälkeen aterian.

Tavallisesti hyödyt lääkettä ovat tärkeämpiä kuin mahdolliset vähäiset sivuvaikutukset; Haittavaikutuksia voi mennä pois kun ottaa lääkettä jonkin aikaa; Jos haittavaikutuksia silti häiritse sinua ja olet ihme, jos sinun pitäisi pitää lääkettä, ota yhteyttä lääkäriin. Hän saattaa pystyä pienentää annosta tai vaihtaa lääkettä. Älä yhtäkkiä lopettaa lääkkeen käyttöä, ellei lääkäri määrää.

Insuliini on tehokas keino vähentää verensokeri auttamalla sokeria (glukoosia) pääsevät soluihin käytettävä energia.

Kaikki lääkkeet on sivuvaikutuksia. Mutta monet ihmiset eivät tunne sivuvaikutuksia, tai he pystyvät käsittelemään niitä. Kysy apteekista sivuvaikutuksia kunkin lääkkeen otat. Sivuvaikutukset ovat myös lueteltu tietojen mukana lääkettä.

Tässä on muutamia tärkeitä asioita ajatella

Soita lääkärille tai muista pelastustoimeen heti, jos olet

Soita lääkärillesi, jos

Yleiset haittavaikutukset tätä lääkettä

Katso Drug Reference täydellinen luettelo sivuvaikutuksia. (Drug Reference ei ole käytettävissä kaikissa järjestelmissä.)

Insuliini vaikuttaa nopeammin, jos

Saat miten valmistautua ja antaa insuliinipistoksista, katso

Tarkista aina viimeinen voimassaolopäivä pulloon.

Insuliini tulee säilyttää asianmukaisesti. Jos näin ei ole, se voi hajota ja ei toimi kovin hyvin.

Medicine on yksi monista työkaluja lääkäriltä on hoitoon terveysongelma. Kun lääkettä kuin lääkäri ehdottaa parantaa terveyttä ja voivat ehkäistä tulevia ongelmia. Jos et ota lääkkeitä oikein, voi olla laskemisesta oman terveyden (ja ehkä elämäsi) vaarassa.

On monia syitä, miksi ihmiset on vaikeuksia ottaa lääkkeensä. Useimmissa tapauksissa on jotain, voit tehdä. Ehdotuksia siitä, miten kiertää yhteisiä ongelmia, lääkkeitä kuin on määrätty.

Jatkohoidon on keskeinen osa hoitoa ja turvallisuutta. Muista tehdä ja mennä kaikki nimitykset, ja soita lääkärille, jos on ongelmia. On myös hyvä tietää testitulokset ja pitää luetteloa lääkkeistä otat.

Täytä uuden lääkityksen tiedot (PDF) (Mikä on PDF-asiakirja?) Auttaa ymmärtämään tätä lääkitystä.

Kathleen Romito, MD – Family Medicin; Lois Jovanovic, MD – Endocrinology

20 kesäkuu 2014

Hengitysvaikeuksia; Kasvojen, huulten, kielen tai kurkun; Sammui (menetti tajuntansa) tai yhtäkkiä tullut hyvin väsynyt tai sekava. Saatat olla alhainen verensokeri, kutsutaan hypoglykemia.

Sinulla on nokkosihottuma; Usein ongelmia korkea tai matala verensokeri.

Alhainen verensokeri.

Se on vahingossa pistetään lihakseen sijasta osaksi rasvakudoksesta Olet juuri käyttänyt lihaksia alueella, jossa annat insuliini injektio; Voit laittaa lämpöä Pack tai hieronta alueella, jossa olet juuri antanut insuliinipistos.