inkontinenssi miehillä: ruokavalion ja elintapojen hoito

Inkontinenssi / OAB Trends

Voit käyttäytymisstrategioita auttaa hallitsemaan virtsankarkailu. Näitä ovat yksinkertaisia ​​muutoksia ruokavalion, elintapojen ja virtsan tottumukset.

Kokeile näitä vinkkejä. Ne voivat auttaa saamaan jonkin verran valvoa oireesi

Keskustele lääkärisi kanssa kaikista lääkkeistä otat, kuten nonprescription lääkkeitä, onko jokin niistä voidaan tehdä oman inkontinenssin pahempi. Lääkkeitä, jotka saattavat virtsankarkailu miehillä ovat tietyt masennuslääkkeet, rauhoittavia lääkkeitä, ja jopa jotkut allergia ja kylmä lääkkeitä.

Vähentää tai lopettaa juomisen kofeiinia ja virvokejuomia, kuten kahvia, teetä, ja limsa; Rajoittaa alkoholin enintään 1 juoda päivässä; Syö vähemmän mitään ruokaa, joka voisi ärsyttää rakko. Sitten etsiä muutoksia rakko tottumukset. Tällaisia ​​elintarvikkeita ovat sitrushedelmät, suklaa, tomaatti, viinietikkaa, mausteinen elintarvikkeet, maitotuotteet, ja aspartaami; Jos tupakoit, lopeta; Vältä constipatio; Sisältävät hedelmät, vihannekset, pavut ja täysjyvätuotteita teidän ruokavalioon joka päivä. Nämä elintarvikkeet ovat runsaasti kuitua; Juo riittävästi nestettä. Älä välttää juo nestettä, koska olet huolestunut vuotaa virtsaan; Treenata päivittäin. Yritä tehdä kohtalainen aktiivisuus vähintään 2½ tuntia viikossa. Tai yrittää tehdä voimakasta toimintaa ainakin 1 ¼ tuntia viikossa. Se on hyvä olla aktiivinen lohkoissa 10 minuuttia tai enemmän koko päivä ja viikko; Ota Fiber Supplement psyllium (kuten Metamucil) tai metyyliselluloosa (esim Citrucel) joka päivä. Lue ja noudata ohjeita etiketissä; Aikataulu aikaa joka päivä suolen. Ottaa päivittäistä rutiinia voi auttaa. Ota aikaa ja eivät rasita.

Asettaa aikataulu virtsaamisen välein 2 4 tuntia. Mene vai et tunne tarvetta; Practice “double virtsaamisen.” Tämä tarkoittaa virtsaamisen mahdollisimman paljon, rentouttava hetki, ja sitten virtsaaminen uudelleen; Jos sinulla on vaikeuksia päästä vessaan ennen virtsata, harkitse selkeämpi, nopeampi polku kylpyhuoneeseen. Vaatteita, jotka on helppo ottaa pois (kuten ne, joilla joustava kuminauhat tai tarraa). Tai pitää urinaali lähelle sängyn tai tuolin.