immunizations-kun soittaa lääkärille

Soita lääkärille tai muista pelastustoimeen, jos sinä tai lapsesi kehittyy jokin seuraavista oireista

Jokaisessa numerossa Magazine, pyydämme asiantuntijoita vastaamaan lukijoiden kysymyksiin monenlaisia ​​aiheita. Meidän tammi-helmikuussa 2011 kysymystä, annoimme lyijy lääketieteen toimittaja Bruni Nazario, MD, kysymys HPV-rokotteiden tytöille; K: En vain ole varma antaa tyttäreni HPV-rokotteen. Onko se turvallista; V: Kyllä, kaksi ihmisen papilloomaviruksen (HPV) rokotteet pidetään turvallisina, ainakin niin pitkälle kuin nykyinen tutkimus osoittaa. Molemmat on tutkittu laajasti ja hyväksytty tärkeimmät lääketieteen …

Jos kuume kehittyy jälkeen rokotukset ja sinun täytyy selvittää, jos sinun pitäisi soittaa lääkärille, katso

Keskustele lääkärisi kanssa siitä, onko sinun erityinen immunizations koska olet

Allerginen reaktio, kuten hengitysvaikeuksia, hengityksen vinkumista, nokkosihottumaa, käheys, kalpeus, heikkous, sydämentykytystä, huimausta; Käyttäytyminen muuttuu, kuten tajunnan (tajunnanmenetystä), joka toimii sekava, on hyvin väsynyt tai vaikea herätä, tai ei vastaa sitä kosketetaan tai puhunut; Tehty takavarikointi.

Punoitus ja turvotus paikalla laukaus (injektio) kestää yli 48 tuntia; Lapsesi on 3 kk ikäisiä tai nuorempia ja on kuumetta 100,4 ° F (38 ° C) tai enemmän; Kuume kestää yli 48 tuntia saatuaan laukaus; Mikä tahansa epätavallinen reaktio.

Kuume tai vilunväristykset, ikä 11 ja nuorempi; Kuume tai vilunväristykset, ikä 12 ja vanhemmat.

Tiiviissä yhteydessä ihmisten kanssa, jotka ovat tartuntatauti; Ovat suunnitelleet kansainvälinen matkailu, erityisesti kehitysmaihin; Elää tai käydä raskaana olevan naisen tai vauvan; Elää jonkun kanssa, joka on heikentynyt immuunijärjestelmä.