immunizations aikuisten immunizations

Your tarve immunizations ei pääty, kun tulet aikuisikään. Erityinen laukausta (injektiot) tarvitset aikuisena riipu ainoastaan ​​ikä, elämäntapa, yleinen terveydentila, raskaus tila, ja matkasuunnitelmia, vaan myös siitä, kuka olet tiiviissä yhteydessä ja mitä rokotteet teillä oli kuin lapsi. Jäykkäkouristus ja kurkkumätä laukausta tarvitse toistaa 10 vuoden välein koko aikuisuuden pitääkseen koskemattomuutta.

Immunizations annetaan aikuisiällä voi kuulua: 8

Tämä immunisaatio suojaa influenssaa vastaan. Influenssaviruksia muuttuvat jatkuvasti, joten influenssarokotteet päivitetään vuosittain. Protection kestää jopa vuoden jokaiselle influenssarokotteen tyyppi.

Terveet ihmiset ikää 2 vuoden aikana 49 vuotta voi yleensä saada nenäsumute influenssarokotteen (FluMist) (Mikä on PDF-asiakirja?) Sijasta flunssa ammuttu. Raskaana olevat naiset voivat saada flunssa ammuttu, mutta ei FluMist. Ikäisten ihmisten 18-64 voivat saada ihon sisään flunssarokotteen sijaan tavallinen influenssa laukaus. Intradermaalisesti Rokote saa ruiskutetaan ihoon sijasta lihakseen. Ja se käyttää paljon pienempi neula kuin normaali flunssa ammuttu.

Aikuiset iät 65 ja vanhemmat voivat saada suuren annoksen flunssa ammuttu. 9 Tutkimukset ovat tehneet onko korkean annoksen shot suojaa iäkkäiden parempi kuin standardi-annoksen ammuttu.

Ajantasaisin CDC ohjeita siitä flunssa, mene www.cdc.gov/flu~~V.

Kaikki aikuiset tarvitsevat yhden annoksen vuosittain. Se on erityisen tärkeää fo; Ihmiset suurempi riski saada vakavia flunssa; Tiiviit yhteydet ihmisiä, jotka ovat suurempi riski, mukaan lukien ihmiset, jotka elävät tai hoitaa Alle 6 kk.