hysteroscopy varten kohdun verenvuoto

Naisten terveys Trends

Hysteroscopy on diagnostinen ja kirurginen toimenpide, joka tekee tutkimalla sisällä kohtu mahdollista ilman tekemällä vatsan leikkaus (viilto). Aikana hysteroscopy, valaistu katselu väline nimeltä tähystyslaitteen työnnetään emättimeen ja kohdunkaulan ja kohtuun. Hoito voidaan tehdä myös läpi tähystyslaitteen Saman menettelyn aikana.

Kohtu on täynnä nestettä, kuten fysiologista suolaliuosta tai glysiiniä. Tähystyslaitteen työnnetään kohdunkaulan kohtuun niin sisäpinnan kohtuun voidaan tutkia. Hysteroscopy voi paikantaa syy verenvuoto monille naisille.

Hysteroscopy käytetään sekä diagnosoida ja hoitaa epänormaali verenvuoto emättimestä. Jos alueet verenvuodon löytyy menettelyn aikana, kudos voi hävittää lasersäteellä tai sähkövirtaa (electrocautery) tai poistaa kirurgisesti samanaikaisesti.

Hysteroscopy tehdään

Tulokset hysteroscopy voi sisältää seuraavat.

Etsi ja arvioida syy kohdun verenvuodon, kuten kohdun kohdun, kun verenhukka on vakava; Vahvistaa diagnoosin ennen hoidon aloittamista lääkkeillä, joilla on merkittäviä sivuvaikutuksia, kuten danatsoli tai gonadotropiinia vapauttavan hormonin analogi (GnRH-a).

Ei poikkeavuuksia löytyy.

hysteroscopy

Epänormaalin kudoksen kasvaimet, kohdun kohdun, alueet jatkuvasta verenvuodosta, tai arpikudosta löytyy kohtuun.

Hysteroscopy voidaan selvittää syy diagnosoimatta kohtuverenvuoto ennen hoidon aloittamista lääkkeiden tai leikkausta. On tärkeää löytää syy verenvuoto ennen hoidon aloittamista lääkkeillä, joilla on merkittäviä sivuvaikutuksia, kuten danatsoli tai GnRH-a.

Hysteroscopy voidaan käyttää sekä diagnosoida ja hoitaa kohdun, mikä voi aiheuttaa runsasta verenvuotoa emättimestä.

Hysteroscopy voi aiheuttaa vahinkoa kohtuun tai kohdunkaula, infektio, tai verenvuoto. Harvoissa tapauksissa, kohtu, virtsarakko, tai suolen voidaan puhkaista testin aikana. Sitten kirurginen korjaus olisi tarpeen.

Yleisanestesian käytetään, on olemassa pieni riski ongelmien nukutuksesta.

Turvallisen ja tehokkaan käytön tähystyslaitteen edellyttää erikoiskoulutusta lääkäri.

Täytä lääketieteellisiin kokeisiin tiedot (PDF) (Mikä on PDF-asiakirja?) Avulla voit valmistautua tähän testiin.

Sarah Marshall, MD – Family Medicin; Divya Gupta, MD – Obstetrics and Gynecology, Gynecologic Oncology

12 maaliskuu 2014