huumori hoito – aihe yleiskatsaus

Huumori hoito (joskus kutsutaan terapeuttinen huumoria) käyttää valtaa hymyilee ja naurua tukea paranemista. Huumori hoito auttaa löytämään tapoja tehdä itse (tai muut) hymyillä ja nauraa enemmän. Kun ajattelet huumoria terapian, kuva klovneja lasten osastolla sairaalassa piristystä sairaita lapsia. Joissakin sairaaloissa on nyt huumoria kärryt, jotka tarjoavat hauskoja materiaaleja kaikenikäisiä ihmisiä. Monet sairaanhoitajat ovat oppineet arvoa tarjota hyvä nauraa niille he hoitavat.

Tutustu ympäri taloa. Näetkö paperit kasattu laskurit? Vaatteet tungetaan laatikkoa? Pellava kaappeja, jotka näyttävät sota-alueilla; Saatat olla sotkua ongelma, ja se voisi vaikuttaa enemmän kuin tiedät; Sekainen ympäristö voi rajoittaa kyky keskittyä ja käsitellä tietoa, tuore tutkimus osoittaa. Tutkijat käytetään Aivokuvien kartoittamiseksi vastauksia ihmisiä, jotka etsivät tietokoneen näytöllä kuvia järjestetty eri tavoin. Mitä enemmän sekavaa kuvia, the …

Huumori voi sallia henkilön tuntea hallita tilannetta ja tehdä se näyttää helpommin hallittavissa. Sen avulla ihmiset vapauttaa pelkoja, vihaa, ja stressi, jotka kaikki voivat vahingoittaa kehon ajan. Huumori parantaa elämänlaatua.

Kuka tahansa voi käyttää huumoria terapian joko ehkäisevästi tai osana hoitoa taudin. Ihmiset yleensä käyttää sitä hoidossa pitkäaikaisen (krooninen) sairaudet, erityisesti ne, jotka pahentavat stressi (kuten sydänsairauksiin ja astma). Krooniset sairaudet on negatiivinen vaikutus mielialaan ja asenne, joka voi tehdä tautia pahempi. Huumori hoito auttaa vähentämään kielteisiä vaikutuksia tunne epäterveellistä, käsistä, peloissaan, tai avuton, jotka ovat yleisiä ongelmia niille, joilla syöpä tai kroonisia sairauksia.

Huumori hoito on myös arvokas ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä omaishoitajien ihmisten kroonisia sairauksia. Omaishoitajat ovat suuri riski joutua sairas itse, ja huumori hoito voi auttaa vapauttamaan stressiä, joka tulee siitä, että omaishoitajana. Omaishoitajat ja ne he hoitavat voivat harjoitella huumoria terapiassa yhdessä, ja ne molemmat ovat todennäköisesti parempaan terveyteen seurauksena.

Huumori hoito on täysin turvallinen. Lääkäri todennäköisesti hyväksy mitään pyrkimyksiä teet käyttää huumoria terapian, vaikka hän ei ole tietoinen erityisiä lääketieteellisiä etuja, jotka voivat johtaa. Koska se on halpa, riskitön ja helposti saatavilla, ei ole syytä eikä yrittää harjoitella huumoria terapiassa.

Kerro aina lääkärille, jos käytät vaihtoehtoista hoitoa tai jos olet ajatellut yhdistämällä vaihtoehtoista hoitoa kanssa perinteisen lääketieteen hoitoa. Se ei voi olla turvallinen luopua oman perinteisen sairaanhoidon ja luottaa vain vaihtoehtoista hoitoa.