huumeita: mitä ne ovat ja miten ne vaikuttavat terveyteen

Kun käytät katu tai klubi huumeita, olet ottaen paljon riskejä. Lääkkeet ovat vaarallisia, ja yleensä ei ole mitään keinoa tietää, kuinka vahva he ovat tai mitä muuta voi olla niitä. On jopa enemmän vaarallista käyttää niitä yhdessä muiden aineiden, kuten alkoholin ja marihuanan.

Nämä designer-huumeet tuli paikalle melko äskettäin ja tuli suosittu nopeasti. Tämä voi olla, koska ne oli helppo päästä ja käytetään olla vaikea havaita huumeiden testejä.

He voimakasta riippuvuutta, ja ne tulevat kiteistä jauhetta, että käyttäjät niellä, hengittää tai pistää.

Nimestään huolimatta kylpysuola ole mitään yhteistä tuotteita voi käyttää liota ammeessa.

Mitä muuta he nimeltään: Plant Food, Bloom, Cloud Nine, Ivory Wave, Lunar Wave, Scarface, Vanilla Sky, tai White Lightning.

Millaisia ​​lääke on se? Kylpysuola sisältävät ihmisen aiheuttamien stimulantit nimeltään katinonit, jotka ovat samanlaisia ​​kuin amfetamiinia.

Mitä vaikutuksia? Nämä piristeet lisäävät dopamiinin, aivojen kemikaali, joka voi luoda tunteita euforia.

Jotkut sanovat vaikutukset ovat samankaltaisia ​​kuin kokaiinin tai Metamfetamiinit. Mutta he entistä todennäköisemmin aiheuttaa vakavia terveydellisiä vaikutuksia, kuten

Tämä lääke tulee eri muodoissa. Käyttäjä voi snort jauheen tyyppiä kautta nenän tai pistää sen osaksi verenkiertoon. Crack on kidemuoto lääkkeen, joka on savustettu ja imeytyy verenkiertoon keuhkojen kautta.

Mitä muuta sitä kutsutaan: Blow, Bump, C, Candy, Charlie, koksi, Crack, Flake, Rock, Snow tai Toot.

Millaisia ​​lääke on se, Kokaiini on koukuttava nautintoaine valmistettu Coca kasvi.

Mitä vaikutuksia? Se laukaisee aivot vapauttamaan dopamiinia ja luo euforinen tunne. Korkea on voimakas mutta lyhytaikainen, mikä saa ihmiset käyttävät sitä toistuvasti yrittää pitää tunne käynnissä.

Riskit ovat