hu Zhang: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Bambou Japonais, Bambou Mexicain, Extrait de Hu Zhang, japanintatar, Fleece Flower, Giant Knotweed, hän Shou Wu, Hu Zhang Pura, Hu Zhang Root, Itadori, Japani Bamboo, Japani Knotweed, Japani Knotwood, Meksikon bambu, PCWE, Persicair. .; Kaikki nimet Bambou Japonais, Bambou Mexicain, Extrait de Hu Zhang, japanintatar, Fleece Flower, Giant Knotweed, hän Shou Wu, Hu Zhang Pura, Hu Zhang Root, Itadori, Japani Bamboo, Japani Knotweed, Japani Knotwood, Meksikon bambu, PCWE , Persicaire CuspidÃe, polygoni Multiflora, cuspidatum, Racine de Hu Zhang, RenouÃe à Feuilles Pointues, RenouÃe du Japon, RenouÃe Japonaise, Reynoutria japonica, Tiger Cane; Piilota nimet

Hu Zhang on Kiinan annettu nimi kasvin tieteellinen nimi cuspidatum. North lajikkeet ovat usein kutsutaan â € œMexican bamboo.â € Root käytetään lääketieteessä; Hu Zhang käytetään olosuhteissa sydämen ja verisuonten lukien â € œhardening valtimoiden â € (ateroskleroosi), korkea kolesteroli, ja sydänsairauksia, ja ruoansulatus ongelmia, kuten ummetus, maksasairaus (hepatiitti), ja sappikivet. Sitä käytetään myös syövän, palovammoja, kipua ja turvotusta luun (osteomyeliitti) ja kihti; Naiset käyttävät joskus hu Zhang kivuliaat kuukautiset ja vaihdevuosien oireita, kuten kuumia aaltoja.

Ei ole tarpeeksi tiedetä miten hu Zhang voisi toimia. Jotkut kemikaalit hu Zhang saattaa pienentää kuinka nopeasti jotkut solut kasvavat.

Riittämätön Evidence fo; Ummetus; Kuukautisvaivat; Kuumia aaltoja; Sydänsairaus; Korkea kolesteroli; Syöpä; Palovammoja; Maksasairaus Kihti; sappikivet; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta hu Zhang näihin käyttötarkoituksiin.

Ei ole saatavilla riittävästi tietoa tietää, jos hu Zhang on turvallista ottaa lääketieteellisiin olosuhteissa; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja imetys Ei ole riittävästi luotettavaa tietoa turvallisuudesta ottaen hu Zhang jos olet raskaana tai imetät. Pysy turvallisella puolella ja välttää käyttöä; Verenvuotohäiriöitä: Hu zhang sisältää resveratrol. Resveratrol on kemikaali, joka voisi hidastaa veren hyytymistä. Kun hu Zhang saattaa hidastaa hyytymistä ja lisätä mahdollisuuksia mustelmia ja verenvuotoa ihmiset verenvuototautia; Hormoni-herkkien tilojen, kuten rintasyöpä, kohtusyöpä, munasarjasyöpä, endometrioosi, tai kohdun kohdun: On olemassa jonkin verran kehittää todisteita siitä, että hu Zhang saattaa toimia kuten estrogeenin. Jos sinulla on sairaus, joka saattaa pahentaa altistuminen estrogeeni, älä käytä hu Zhang kunnes tiedetään enemmän; Leikkaus: Hu zhang sisältää resveratrol. Resveratrol on kemikaali, joka voisi hidastaa veren hyytymistä. Hu Zhang saattaa lisätä verenvuotoriskiä aikana ja jälkeen leikkauksen. Lopeta hu Zhang vähintään 2 viikkoa ennen aikataulun mukaista leikkausta.

Hu Zhang näyttää joitakin samoja vaikutuksia kuin estrogeeni. Kun hu Zhang yhdessä estrogeenien saattaisi vähentää estrogeenien; Jotkut estrogeenin pillerit ovat konjugoidut hevosen estrogeenit (Premarin), etinyyliestradioli, estradioli, ja muut.

Jotkut lääkkeet ovat muuttuneet ja jaoteltu maksassa; Hu Zhang sisältää kemiallisia kutsutaan resveratrol. Resveratrol saattaa vähentyä, kuinka nopeasti maksassa hajoaa joitakin lääkkeitä. Kun hu Zhang yhdessä joidenkin lääkkeiden, jotka jaotellaan maksassa voi voimistaa ja sivuvaikutuksia joidenkin lääkkeiden. Ennen hu Zhang, kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät jotain lääkkeitä, jotka vaihdetaan maksassa; Jotkut lääkkeet muuttaa maksassa sisältää lovastatiinin (Mevacor), ketokonatsoli (Nizoral), itrakonatsoli (Sporanox), feksofenadiini (Allegra), triatsolaami (Halcion), ja monet muut.

Hu Zhang sisältää kemiallisia kutsutaan resveratrol. Resveratrol saattaa hidastaa veren hyytymistä. Kun hu Zhang yhdessä lääkkeitä, myös hidasta hyytymistä voisi lisätä mahdollisuuksia mustelmia ja verenvuotoa; Jotkut lääkkeet että hidas veren hyytymistä kuuluvat aspiriini, klopidogreeli (Plavix), diklofenaakki (Voltaren, Cataflam, muut), ibuprofeeni (Advil, Motrin, muut), naprokseeni (Anaprox, Naprosyn, muut), daltepariinilla (Fragmin), enoksapariinia (Lovenox) , hepariini, varfariini (Coumadin), ja muut.

Sopiva annos hu Zhang riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan valikoiman annoksia hu Zhang. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Hakija Bagchi, D., Das, D. K., Tosaki, A., hakija Bagchi, M., ja Kothari, S. C. Edut resveratrol naisten terveyteen. Drugs Exp.Clin Res 200; 27 (5-6): 233-248.

Banerjee, S., Bueso-Ramos, C., ja Aggarwal, BB Suppression 7,12-dimetyylibents (a) antraseeni aiheuttamaa maitorauhasen syövän syntymistä rotilla resveratrol: rooli Nukleaaritekijä-kappaB, cyclooxygenase 2, ja matriisi-9 . Cancer Res 9-1-200; 62 (17): 4945-4954.

Beňová, B., Adam, M., Onderkova, K., Kralovsky, J., ja Krajicek, M. analysointi valittujen stilbeenien in cuspidatum HPLC yhdessä CoulArray havaitsemiseen. J Sep.Sci 200; 31 (13): 2404-2409.

Bralley, E. E., Greenspan, P., Hargrove, J. L., Wicker, L., ja Hartle, D. K. ajankohtaisista tulehdusta aktiivisuus cuspidatum uutteen TPA mallissa hiiren korvan tulehdus. J Inflamm. (Lond) 200; 5: 1.

Cao, Y., Zhang, M., Yu, H., Li, G., Du, Y., ja Xiao, L. [vaikutukset sääolosuhteet ja kivennäisainepohjaiset sisällöstä resveratrolin cuspidatum rootstalk]. Ying.Yong.Sheng Tai Xue.Bao. 200; 15 (7): 1143-1147.

Chang, C. J., Ashendel, C. L., Geahlen, R. L., McLaughlin, J. L., ja Waters, D. J. Oncogene signaalitransduktion estäjien välillä lääkekasveja. In vivo 199; 10 (2): 185-190.

Chang, J. S., Liu, H. W., Wang, K. C., Chen, M. C., Chiang, L. C., Hua, Y. C., ja Lin, C. C. Etanoli uute cuspidatum estää hepatiitti B -viruksen vakaa HBV-tuottava solulinja. Antiviral Res 200; 66 (1): 29-34.

Chang, T. K., Lee, W. B., ja Ko, H. H. Trans-resveratrol moduloi katalyyttinen aktiivisuus ja mRNA ilmentymisen procarcinogen aktivoiva ihmisen sytokromi P450 1B1. Can.J.Physiol Pharmacol. 200; 78 (11): 874-881.

Chen, L., Han, Y., Yang, F., ja Zhang, T. Nopea vastavirta-kromatografia erottelu ja puhdistus resveratrolin ja piceid päässä cuspidatum. J Chromatogr.A 1-12-200; 907 (1-2): 343-346.

Chen, Y. B., Sun, B. X., ja Chen, J. X. [Tutkimus vakauteen resveratrolin rhizoma polygoni cuspidati]. Zhong.Yao Cai. 200; 30 (7): 805-807.

Ciolino, H. P. ja Yeh, G. C. esto aryylihiilivety aiheuttaman sytokromi P-450 1A1-entsyymin aktiivisuutta ja CYP1A1 ilmaisun resveratrol. Mol.Pharmacol. 199; 56 (4): 760-767.

Dobrydneva, Y., Williams, R. L., ja Blackmore, P. F. trans-resveratrolin estää kalsiumin trombiinin stimuloimaa ihmisen verihiutaleissa. Br.J.Pharmacol. 199; 128 (1): 149-157.

Du, F. Y., Xiao, X. H., ja Li, G. K. soveltaminen ionisten nesteiden mikroaaltouunissa-avusteinen uuttamalla trans-resveratrol Rhizma polygoni Cuspidati. J Chromatogr.A 1-26-200; 1140 (1-2): 56-62.

Feng, L., Zhang, L. F., Yan, T., Jin, J., ja Tao, W. Y. [Tutkimukset tehoaine syövänvastainen vaikutus cuspidatum]. Zhong.Yao Cai. 200; 29 (7): 689-691.

Gu, M., Su, Z. G., ja Janson, J. C. One-Step puhdistus resveratrolin ja Polydatin peräisin cuspidatum (Sieb. & Zucc.) Mukaan Isokraattista Vety Bond adsorptiokromatografia Cross-Linked 12% agaroosia. Chromatographia 200; 64 (11-12): 701-704.

Hegde, V. R., Pu, H., Patel, M., Black, T., Soriano, A., Zhao, W., Gullo, V. P., ja Chan, T. M. Kaksi uutta bakteerin DNA Primase estäjät kasvin cuspidatum. Bioorg.Med Chem.Lett. 5-3-200; 14 (9): 2275-2277.

Hsu, C. Y., Chan, Y. P., ja Chang, J. Antioksidantit aktiivisuus ote cuspidatum. Biol.Res 200; 40 (1): 13-21.

Jiang, Q., Li, Y., Pan, J., Ma, J., Xu, B., Yang, H., Zhang, J., ja hän, M. [TNF-alfa-geenin ilmentymistä NAFLD rotan puuttui jonka otteet Rizoma polygoni Cuspidati]. Zhong.Yao Cai. 200; 28 (10): 917-920.

Kim, J. R., Oh, D. R., Cha, M. H., Pyo, B. S., Rhee, J. H., Choy, H. E., Oh, W. K., Kim, Y. R. Suojaava vaikutus polygoni cuspidati Radix ja emodin Vibrio vulnificus sytotoksisuuteen ja infektio. J Microbiol. 200; 46 (6): 737-743.

Kim, KW, Ha, KT, Park, CS, Jin, HY, Chang, HW, Lee, IS, ja Kim, CH cuspidatum verrattuna baicalin ja berberiini, estää indusoituvan typpioksidisyntaasin ja COX-2-geenin ilmaisuja RAW 264,7 makrofageissa. Vascul.Pharmacol 200; 47 (2-3): 99-107.

Kimura, Y., Okuda, H., ja Kubo, M. Effects stilbeenien eristettyjen lääkekasveja päälle arakidonaatista aineenvaihduntaan ja degranulation ihmisen polymorfonukleaaristen leukosyyttien. J Ethnopharmacol. 199; 45 (2): 131-139.

Kirk, R. I., Deitch, J. A., Wu, J. M., ja Lerea, K. M. Resveratrol pienenee aikaisin signalointi tapahtumia pesty verihiutaleiden mutta ei juuri vaikuta platalet kokonaan ruokaa. Veren solut Mol.Dis. 200; 26 (2): 144-150.

Kong, L. D., Yang, C., ja Qiu, X. [Vaikutukset jalostamansa antioxidation Radix et Rhizoma Rhei ja Rhizoma polygoni Cuspidati]. Zhongguo Zhong.Yao Za Zhi. 200; 26 (6): 388-391.

Kumar, A., Dhawan, S., ja Aggarwal, BB emodiinia (3-metyyli-1,6,8-trihydroxyanthraquinone) inhiboi TNF-indusoidun NF-kappaB aktivointi, IkappaB hajoamista, ja ekspressio solun pinnalla adheesioproteiinien ihmisen verisuonten endoteelisoluissa. Oncogene 8-20-199; 17 (7): 913-918.

Lee, J. E. ja turvallinen, S. osallistuminen on transkription jälkeinen mekanismi eston CYP1A1 ilmentymisen resveratroli rintasyöpäsoluissa. Biochem.Pharmacol. 10-15-200; 62 (8): 1113-1124.

Lee, S. H., Ryu, S. Y., Kim, H. B., Kim, M. Y., ja Chun, Y. J. induktio apoptoosin 3,4′-dimetoksi-5-hydroxystilbene ihmisen promyeloidinen leukeemisten HL-60-soluissa. Planta Med 200; 68 (2): 123-127.

Leu, Y. L., Hwang, T. L., Hu, J. W., ja Fang, J. Y. antrakinoneilla alkaen cuspidatum kuin tyrosinaasi estäjiä käytettäväksi iholle. Phytother.Res 200; 22 (4): 552-556.

Lim, BO, Lee, JH, Ko, NY, Mun, SH, Kim, JW, Kim, tee K., Kim, JD, Kim, BK, Kim, HS, Her, E., Lee, HY, ja Choi, WS polygoni cuspidati radix estää aktivoitumisen Syk-kinaasin in syöttösolut varten allergian vastaista. Exp.Biol.Med (Maywood.) 200; 232 (11): 1425-1431.

Liu, Z. P., Li, W. X., Yu, B., Huang, J., Sun, J., Huo, J. S., ja Liu, C. X. Effects of trans-resveratrol cuspidatum luukato käyttäen munasarjattomilla rottamallissa. J Med Food 200; 8 (1): 14-19.

Ma, Z. H. ja Ma, Q. Y. Resveratrol: lääkeainetta akuutin haimatulehduksen. Maailman J Gastroenterol. 6-7-200; 11 (21): 3171-3174.

Manna, S. K., Mukhopadhyay, A., ja Aggarwal, B. B. resveratrolin estää TNF-indusoidun aktivaation ydin- transkriptiofaktoreiden NF-kappa B, aktivaattori proteiini-1, ja apoptoosi: mahdollinen rooli reaktiivisia hapen välituotteita ja lipidiperoksidaation. J Immunol. 6-15-200; 164 (12): 6509-6519.

Mi, Z., Chen, H., Zhang, X. Li, Z., Chen, W., ja Shao, X. [seulonta viruslääkkeiden peräisin lääkekasvit avulla hepadnaviruksiin mallien]. Zhongguo Zhong.Yao Za Zhi. 199; 22 (1): 43-5, 63.

Olas, B., Wachowicz, B., Saluk-Juszczak, J., ja Zielinski, T. Effect of resveratrol, luonnollinen polyfenoliyhdistepitoisuus, verihiutaleiden aktivoitumisen kuvanneet endotoksiinin tai trombiinin. Thromb 8-15-200; 107 (3-4): 141-145.

Pendurthi, U. R., Williams, J. T., ja Rao, L. V. Resveratrol, joka on polyfenoliyhdistepitoisuus löytyy viiniä, estää kudostekijän ilmentyminen verisuonten soluissa: Mahdollinen mekanismi sydän liittyvät edut kohtuullisesti käytettynä viiniä. Arterioscler.Thromb.Vasc.Biol 199; 19 (2): 419-426.

Song, J. H., Kim, S. K., Chang, K. W., Han, S. K., Yi, H. K., ja Jeon, J. G. In vitro estovaikutus cuspidatum bakteerien elinkelpoisuus ja virulenssitekijöistä Streptococcus mutans ja Streptococcus sobrinus. Arch Oral Biol. 200; 51 (12): 1131-1140.

Wang, C., Zhang, D., Ma, H., ja Liu, J. neuroprotektiiviset vaikutukset emodiinia-8-O-beeta-D-glukosidi in vivo ja in vitro. Eur.J Pharmacol 12-22-200; 577 (1-3): 58-63.

Wang, D., Xu, Y., ja Liu, W. kudosjakaumamalli ja erittymistä resveratrolin rotan suun kautta cuspidatum uutetta (PCE). Phytomedicine. 200; 15 (10): 859-866.

Xing W. W., Wu, J. Z., Jia, M., Du, J., Zhang, H., ja Qin, L. P. vaikutukset polydatin alkaen cuspidatum rasva profiili hyperlipidemisiin kaneilla. Biomed.Pharmacother. 200; 63 (7): 457-462.

Yan, Y., Su, X., Liang, Y., Zhang, J., Shi, C., Lu, Y., Gu, L., ja Fu, L. emodin atsidi metyyli antrakinonijohdannaiseksi laukaisee mitokondrio-riippuvaisen solu- apoptoosin mukana ovat kaspaasin 8 välittämä Bid pilkkominen. Mol Cancer Ther 200; 7 (6): 1688-1697.

Yang, Y. M., Wang, X. X., Chen, J. Z., Wang, S. J., Hu, H., ja Wang, H. Q. resveratrolin vaimentaa adenosiinidifosfaatti-aiheuttamaa verihiutaleiden aktivaation vähentämällä proteiinikinaasi C: n aktiivisuus. Am J Chin Med 200; 36 (3): 603-613.

Yu, C., Shin, Y. G., Kosmeder, J. W., Pezzuto, J. M., ja van Breemen, R. B. nestekromatografia / tandemmassaspektometrisellä määritys eston sytokromi P450-isotsyymien, jonka resveratrol ja resveratrol-3-sulfaatin. Rapid Commun.Mass Spectrom. 200; 17 (4): 307-313.

Zbikowska, H. M. ja Olas, B. Antioksidantit kanssa karsinostaattiset aktiivisuutta (resveratrolin, E-vitamiini ja seleeni) modulaatioon verihiutaleiden tarttumista. J Physiol Pharmacol. 200; 51 (3): 513-520.

Zhao, K. S., Jin, C., Huang, X., Liu, J., Yan, W. S., Huang, Q., ja Kan, W. mekanismi Polydatin shokissa hoidossa. Clin Hemorheol.Microcirc. 200; 29 (3-4): 211-217.

Bertelli A, Bertelli AA, Gozzini A Giovannini L. Plasma ja kudosten resveratrol pitoisuuksia ja farmakologinen aktiivisuus. Drugs Exp Clin Res 199; 24: 133-8.

Bertelli AA, Giovannini L, Bernini W, et al. Antitromboottinen aktiivisuus cis-resveratrolin. Drugs Exp Clin Res 199; 22: 61-3.

Bertelli AA, Giovannini L, Giannessi D, et al. Antitromboottinen aktiivisuus synteettiset ja luonnon resveratrol punaviiniä. Int J Tissue React 199; 17: 1-3.

Chang, T. K., Chen, J., ja Lee, W. B. Differential esto ja inaktivaation ihmisen CYP1 entsyymien trans-resveratroli: näyttöä mekanismiin perustuvan inaktivointi CYP1A2. J.Pharmacol.Exp.Ther. 200; 299 (3): 874-882.

Jayasuriya H, Koonchanok NM, Geahlen RL et ai. Emodiini, proteiini tyrosiinikinaasin estäjä päässä cuspidatum. J Nat Prod 199; 55: 696-8.

Jayatilake GS, Jayasuriya H, Lee ES, et ai. Estäjät alkaen cuspidatum. J Nat Prod 199; 56: 1805-10.

Kong LD, Cai Y, Huang WW, et al. Ksantiinioksidaasin joidenkin kiinalaisten lääkekasveja käytetään kihdin hoitoon. J Ethnopharmacol 200; 73: 199-207.

Lee H, Tsai SJ. Vaikutus emodin keitettyyn food mutageeni aktivointia. Food Chem Toxicol 199; 29: 765-70.

Matsuda H, Shimoda H, Morikawa T, Yoshikawa M. Kasviestrogeenit juuret cuspidatum (Polygonaceae): rakenne-vaatimus hydroxyanthraquinones varten estrogeenisiä toimintaa. Bioorg Med Chem Lett 200; 11: 1839-42.

Pace-Asciak CR, Hahn S, Diamandis EP, et al. Punaviini fenoliset trans-resveratrolin ja kversetiini lohko ihmisen verihiutaleiden aggregaatiota ja eikosanoidisynteesissä: vaikutukset suojaa sepelvaltimotautia. Clin Chim Acta 199; 235: 207-19.

Pace-Asciak CR, Rounova O, Hahn SE, et al. Viinien ja rypäleen mehut modulaattoreina verihiutaleaggregaation terveillä koehenkilöillä. Clin Chim Acta 199; 246: 163-82.

Park CS, Lee YC, Kim JD, et ai. Inhiboivat vaikutukset cuspidatum vettä uute (PCWE) ja sen komponenttien resveratrolin asyyli-koentsyymi A-kolesterolin asyylitransferaasivaikutus varten kolesteryyliesteri- synteesiä HepG2-soluissa. Vascul Pharmacol 200; 40: 279-84.

Pervaiz S. Resveratrol: alkaen viiniköynnösten nisäkkäiden biologia. FASEB J 200; 17: 1975-85.

Piver B, BERTHOU F, Dreano Y, Lucas D. inhibitio CYP3A, CYP1A ja CYP2E1 toimintaa resveratrol ja muut haihtuvat punaviini komponentteja. Toxicol Lett 200; 125: 83-91.

Soleas GJ, Diamandis EP, Goldberg DM. Resveratrol: molekyyli, jonka aika on tullut? Ja mennyt? Clin Biochem 199; 30: 91-113.

Wang S, Zheng Z, Weng Y, et ai. Angiogeneesi ja antiangiogeneettiset aktiivisuus kiinalaisten lääkkeiden yrttiuutteet. Life Sei 200; 74: 2467-78.

Yeh SF, Chou TC, Liu TS. Vaikutukset Antrakinoneiden of cuspidatum HL-60-solujen. Planta Med 198; 54: 413-4.

Zhang CZ, Wang SX Zhang Y, et ai. In vitro estrogeenisiä toimintaa kiinalaisten lääkekasvien perinteisesti käytetty hallintaan vaihdevuosioireita. J Ethnopharmacol 200; 98: 295-300.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus