HIV ja liikunta – aihe yleiskatsaus

Liikunta voi hallita HIV-infektio. Mutta liikunta voi auttaa sinua tuntemaan paremmin vähentämällä stressiä. Liikunta voi myös auttaa immuunijärjestelmää toimimaan paremmin.

On turvallinen; Parantaa voimaa ja kestävyyttä; Parantaa sydämen ja keuhkojen kunto; Voi auttaa sinua tuntemaan vähemmän väsynyt tai väsynyt; Parantaa tunnetta hyvinvoinnin; Voi auttaa vakauttamaan tai estää lasku CD4 + solujen määrää.

Kaposin sarkooma (KS) on syöpäsairaus, joka vaikuttaa lähinnä iholla, suussa, ja imusolmukkeiden – infektio-taistelevat rauhaset – mutta voi myös vaikuttaa muihin elimiin, kuten keuhkoihin ja ruoansulatuskanavassa. KS oli niin harvinainen, vain vaikuttavat vanhempia miehiä Itä-Euroopan tai Välimeren tausta, nuori Afrikkalainen miehet, tai ihmisiä, jotka olivat elinsiirtoja. HIV (ihmisen immuunikatovirus) infektio on tullut yleisin syy Kaposin sarkooma; Johtuen immuunijärjestelmä on heikentynyt, …

Aloita käyttäessään kun olet terve, ja tee parasta löytää uusia tapoja pitää itse motivoitunut säilyttämään käyttää ohjelmaa.

Kyky on henkilö, joka on HIV parantaa hänen kunto kautta koulutus on samanlainen kuin henkilö, joka ei ole HIV. Mutta HIV saattavat vaikeampi jatkaa koulutusohjelman vuoksi väsymystä tai lihasten kuihtumista.

Osallistuminen kilpaurheiluun ei aiheuta leviämisen vaaraa HIV muille urheilijoille tai valmentajat. Urheilussa jossa altistuminen verelle voi tapahtua, leviämisen riskiä HIV on hyvin pieni. Mutta jos henkilö (HIV-tartunnan tai ei) se alkaa vuotaa verta, hänen olisi otettava pois pelistä ja haavat olisi katettava ennen kuin henkilö palaa peliin.