hermoromahdus: mitä se tarkoittaa?

Termi “hermoromahduksen” käytetään joskus kuvaamaan stressaava tilanne, jossa joku tulee väliaikaisesti pysty toimimaan normaalisti day-to-day elämään. Se ymmärretään yleisesti ilmetä elämän vaatimuksiin tulla fyysisesti ja henkisesti ylivoimainen. Termiä käytetään usein aiemmin kattaa erilaisia ​​mielenterveyden häiriöt, mutta sitä käytetään harvemmin nykyään.

Hermoromahdus ei ole lääketieteellinen termi, kuitenkin, eikä se osoittaa tiettyä mielisairaus. Mutta se ei tarkoita, että se on normaalia tai tervettä reaktio stressiin. Hermoromahduksen voi osoittaa taustalla mielenterveysongelma, joka vaatii huomiota, kuten masennus tai ahdistuneisuus.

Merkkejä hermoromahduksen vaihtelevat henkilöstä toiseen ja riippuu perimmäinen syy. Mitä muodostaa hermoromahduksen myös vaihtelee kulttuurista toiseen. Yleensä se on ymmärrettävä siten, että henkilö ei enää pysty toimimaan normaalisti. Esimerkiksi hän voi

Useita muita epätavallisia tai huonosti käyttäytymistä voidaan pitää oireiden hermoromahduksen.

Jos epäilet, että sinulla on hermoromahduksen, saada apua. Jos käytössä on ensisijainen hoito lääkäri, puhu hänelle tietoja oireita tai hakea apua mielenterveyden tarjoaja.

Kanssa

käydä lääkärin