hedelmättömyys testaus miehille ja naisille: pikatesti & lääketieteelliset tutkimukset

Hedelmättömyys testejä tehdään auttaa selvittämään, miksi nainen ei voi tulla raskaaksi. Testit auttavat löytämään onko ongelma on mies, nainen, tai molempia. Testit sisältävät yleensä fyysinen koe, siemennesteanalyysiin, verikokeita, ja erityisiä menettelyjä.

On fyysinen ongelma, kuten ei pysty vapauttamaan sperma (huudahtaa), ei ovulaation, tai joiden epäsäännöllinen kuukautiset ajanjakso; Olet oman puolivälissä 30s tai vanhempi, ei ole käytetty syntyvyyden 6 kuukautta, ja eivät ole voineet tulla raskaaksi; Olet oman 20s tai aikaisin 30s, ei ole käytetty syntyvyyden vuoden tai enemmän, ja eivät ole voineet tulla raskaaksi.

Ennen kuin on hedelmättömyyttä testejä, kokeile hedelmällisyyden tietoisuus menetelmiä löytää paras aika tulla raskaaksi. Nainen on rikkaita aikana ovulaatio ja 1-2 päivää ennen ovulaatiota. Jotkut parit huomaavat ne on kateissa rikkaita päivinä kun yrittää tulla raskaaksi. Nainen tulee pitää kirjaa hänen kuukautiskiertoa ja kun hän ovulates. Tämä levy auttaa lääkäriä, jos päätät olla hedelmättömyyttä testejä.

Saat lisätietoja, Fertility Awareness.

Mieti hedelmättömyys testit sinun tai kumppanin jos

Joitakin testejä, kuten siemenneste analyysi, fyysinen koe, ja verikokeet, eivät aiheuta kipua. Mutta jotkut menettelyjä, kuten koepala kohdun, laparoskopia tai hysterosalpingogram, voi aiheuttaa kipua.

Hedelmättömyys testit voivat maksaa paljon ja aiheuttaa stressiä. Sinä ja kumppanisi täytyy seurata taajuus yhdynnän puhua tästä lääkärin kanssa.

Ennen kuin on lapsettomuuden testit, puhua kumppanin kanssa siitä, kuinka paljon testausta haluat tehdä. Joskus et voi selvittää, mikä aiheuttaa hedelmättömyyttä jälkeenkin monet testit. Joten on tärkeää tietää, kuinka monta testit haluat kokeilla.

Yksinkertaiset testit, kuten siemenneste analyysi, verikokeita, tai ultraääni, eivät yleensä aiheuta ongelmia. Muita testejä, jotka ovat lääketieteellisiä toimenpiteitä, kuten hysteroscopy tai laparoscopy, on suurempi mahdollisuus ongelmia testin jälkeen.