hedelmättömyys: asetetaan rajat testaus – aihe yleiskatsaus

Etsitkö hedelmättömyyden syy voi olla lyhyt prosessi tai voi tulla taloudellisesti, henkisesti ja fyysisesti raskasta peräkkäin testien ja menettelyjä. Ennen kuin aloitat hedelmättömyys testaus, kestää jonkin aikaa yhdessä puhua siitä, miten pitkälle kukin teistä on valmis menemään.

Kuinka tunnet noin ottaa invasiivisen testausta, jos alkuperäisen siittiöiden ja verikokeita löytää mitään hedelmättömyys syy; Minkälaisia ​​Hoito jokaisen ehkä halukkaita; Kuinka paljon rahaa olet viettää testausta, käsittelyä, ja raskauden, synnytyksen ja toimitus hoitoon; Olipa on vaihtoehtoisia suunnitelmia vanhemmuuden, kuten hyväksyminen, ja aika ja taloudelliset resurssit toteuttamiseen tarvittavat suunnitelmat.

Epäsäännöllinen tai epänormaali ovulaation osuus 30%: sta 40% kaikista tapauksista hedelmättömyyttä. Ottaa epäsäännölliset kuukautiset, ei ole pisteitä, tai epänormaali verenvuoto usein tarkoittaa, että et ole ovulaation, edellytys tunnetaan kliinisesti anovulation; Vaikka anovulation voidaan yleensä hoitaa hedelmällisyyttä lääkkeitä, on tärkeää arvioida muita ehtoja, jotka voivat häiritä ovulaatiota, kuten kilpirauhasen ehtoja tai poikkeavuuksia lisämunuaisen tai aivolisäkkeen.

Ihannetapauksessa lääkäri auttaa lopettamaan ja arvioida oman suunnitelman ja vaihtoehtoja jokaisessa askeleella. Jos tuntuu, että olet pakotetaan tekemään päätöksiä ilman riittävää tietoa tai tukea lääkäriltä, ​​harkita löytää toinen.