hallita nivelreuma työssä

Työskentely voi aiheuttaa ainutlaatuisia haasteita, kun on nivelreuma. Jos etsit uutta työtä, sinulla voi olla joitakin kysymyksiä työn ja miten tilasi voi vaikuttaa siihen, mitä toimia voit tehdä.

Et lain mukaan paljastaa mitään sairauksia aikana työhakemuksen tai haastattelu. Se on sinun, onko kertoa mahdolliselle työnantajallesi nivelreuman.

Älä kysy mahdollinen työnantaja fyysisestä vaativuutta, varmista niitä voi käsitellä. Kun työ on tarjottu, on tärkeää keskustella mitään säätöjä tarvitaan ennen kuin aloitat työt. Esimerkiksi ehkä työtuoli, jossa on säädettävä korkeus ja kulma.

Vastaus tähän riippuu yksilöllisiä tarpeita. Kysy lääkäriltä ja fyysistä tai toimintaterapeutti opastusta. Tarvittaessa harkita kysymällä potentiaalinen työnantaja jos voit olla joustava tuntia tai jos voit työskennellä kotona jonkin aikaa.

Jälleen puhua lääkärin kanssa ja fyysistä tai toimintaterapeutti noin kykyjä ja kuinka hyvin kontrolloituja nivelreuman on. Työ ne voivat määrittää mitkä työt sopivat sinulle. Saatat olla välttää vaativiin voit nostaa kohteita toistuvasti tai seisomaan pitkiä aikoja.

Kun et työtä nautit ja työ on hyvä sovi sinulle, se voi tehdä nivelreuman helpompi käsitellä. Se voi saada sinut pois kodin ja parantaa liikkuvuutta. Se voi myös parantaa itseluottamusta ja itsetunto, mikä voi johtaa parempaan mielialaa ja vähentää kipua.

Jos kohtaat stressiä työssä, kokeile stressiä vähentävää toimintaa, kuten jooga ja meditaatio, ja varmista, että saat tarpeeksi unta ja liikuntaa. Stressi voi pahentaa oireita saatat olla.

Kun alkaa työstää, on tärkeää ryhtyä toimenpiteisiin suojellakseen nivelet.

käydä lääkärin