Elämäni Aspergerin syndrooma “

Michael Cooke, 22 kun haastateltiin, on Aspergerin oireyhtymä ja asuu kotona vanhempiensa ja kolme veljeä Manchester. Hän työskentelee taidekeskus muutama iltana viikossa ja pitää pelaa jalkapalloa.

“Päädyin ottaa kotiopettaja sijaan menee kouluun, josta olen todella nauttinut koska hän kuunnellut minua”

“Olen front-of-talon avustaja Sale Waterside taidekeskus. Otan liput, työtä baarissa ja auttaa asiakkaita. Työni on hienoa. Pidän sekoittuminen koko henkilökunta ja seurustelua. Pääsen hyvin kaikkien kanssa. se on vain muutaman iltavuoroja ja haluaisin työskennellä koko päivän Haluaisin enemmän tekemistä. Olen ollut siellä noin kuusi kuukautta. ”

Asun perheeni kanssa: äidin, isä ja kolme nuorempaa veljeä. Rakastan kotona asuvien, mutta se voi olla meluisa veljieni. Vapaa-ajallani pelaan Xbox, kävellä maassa minun Nan, ja auttaa äitini kotona puhdistamalla ja imurointi.

Michaelin perhe ja ystävät

Tapaan ystäviäni kun menen ulos ja pelata jalkapalloa säännöllisesti. Olen myös mennä Aspirations, joka on ryhmä, joka tarjoaa sosiaalisia mahdollisuuksia ja tukea ihmisiä, joilla on Aspergerin oireyhtymä. Minulla on paljon ystäviä siellä.

Löysin työpaikan kautta Trafford tuetun työn, työ-matching palvelu hoitaa hyväntekeväisyyteen United Response.

“Joskus huomaan käyttämällä kassahenkilöille töissä vaikea. Kun aloitin työni, Laura ja Gemma, minun valmentajat hyväntekeväisyys, auttoi minua oppimaan kassahenkilöille. Nyt jos saan kiinni, toimihenkilö lainaa minulle käsi. At ensin näytettiin, mitä tehdä – joku painanut näppäimiä ja kopioin. Mutta nyt olen antanut ohjeet. ”

Kun olin koulussa olin hieman hyper ja en mene niin paljon. Se ei ollut minun tavallaan ympäristön. En pidä siitä. Tunsin oli aina opettaja katsomassa teitä. Lopulta minulla oli kotiopettaja sijaan menee kouluun, josta olen todella nauttinut koska hän kuunnellut minua.

Tein kuten college, vaikka. Kävin Loreto College Manchester. Voisit olla omaa tilaa siellä, ja olit kohdellaan kuin aikuisen.

Haluan olla kokopäiväistä työtä jonnekin kuten B & Q. Tein sijoittelun ei kauan sitten ja todella halunnut sitä. Haluan vain olla kokoaikatyössä, pitää kiireinen.

Tuki työpaikalla

Lue lisää elää autismi, saamme myös diagnoosin autismin, apua saatavilla, ja kokemukset ihmisten kanssa kunnossa.

26/05 /

26/05 /

Michaelin kokemuksia koulu

Oppimisvaikeuksia ja autismin palveluja alueeltasi

Palvelut

Sijainti

Lue, miten saada autismi diagnoosin, plus lisää kotiapulainen ja ihmisten kokemuksia sairauden kanssa elämisestä

Käyttäytyminen voidaan määritellä “haastava”, jos se asettaa joku vaarassa, tai johtaa huonompi elämänlaatu. Lue, miten selvitä haastava käyttäytyminen

Kunnilla on velvollisuus arvioida jokainen, joka näyttää tarvitsevat hoitoa ja tukea

Lisää tietoa

Etsi palvelut lähelläsi

Eläminen autismi

Huolehtiva ja haastava käyttäytyminen

Oikeus sosiaali- ja tuki