avo- ja hoitoon päihteiden – aihe yleiskatsaus

Jos sinulla on huumeiden tai alkoholin ongelma, lääkäri voi ehdottaa hoitoa laitoshoito tai avohoidossa laitokseen. Tällä laitoshoito tilat, et yöpyä. Tällä avohoidon tilat, tulet vain päivällä. Kuinka kauan pysyt vaihtelee ohjelmia.

Avo- ja hoito-ohjelmien sekä yleensä liittyy 12-askeleen ohjelma käyttää AA (AA) ja Nimettömät narkomaanit (NA). Hoito voi sisältää ryhmäterapia, one-on-one neuvonta, huumeiden ja alkoholin koulutusta, sairaanhoitoa, ja perheterapia.

Lääkäri tai ohjaaja auttaa päättämään pitäisi olla laitoshoitoa tai avohoidon. Valinta voi riippua

vuodeosastohoito

Sairaalahoitoa voi olla osa sairaalan ohjelman tai todettu erityisiä klinikoilla. Saat nukkua laitoksen ja saada hoitoa päivällä tai illalla.

Sairaalahoitoa voi olla hyvä vaihtoehto, jos

Kuinka vakava riippuvuus on; Oman mielenterveyden; Perheesi tuki; Olohuoneen tilanne; Miten hoito maksetaan.

Voit jäädä 1-6 viikkoa, riippuen siitä, miten elpyminen on menossa. Sen jälkeen sairaalahoitoa, sinun pitäisi mennä avohoidon lisää neuvontaa ja ryhmä terapian. Sairaalahoitoa voivat olla myös asuin-, mikä tarkoittaa yöpyä laitokseen kuukausia.

Olet yrittänyt avohoidon mutta se ei toimi; Sinulla on muita fyysisiä tai mielenterveysongelmia; Kotisi tilanteessa on vaikea pysyä erossa huumeista tai alkoholista; Et asu lähellä avohoidon klinikalla.

avohoito

Avohoidon tapahtuu mielenterveystoimistosta, ohjaajat toimistot, sairaaloiden klinikoilla tai paikallisten terveysviranomaisten osasto toimistoissa. Toisin kuin sairaalahoitoa, et yöpyä.

Avohoidon ohjelmat voivat olla haaste, koska et voi edelleen kohdata ongelmia työssä ja kotona. Mutta se auttaa rakentamaan taitoja sinun täytyy käsitellä arkipäivän ongelmiin.

Tavallisessa avohoidon, voi olla 1 tai 2 ryhmää terapiaistuntojen viikossa. Hoito voi jatkua vuoden tai enemmän. Istunnot voivat olla illalla tai viikonloppuisin, joten voit mennä töihin.

Intensiivinen avohoito (IOP) edellyttää yleensä noin 10- 20 tuntia neuvontaa tai ryhmäterapiaa levinnyt 3 päivää viikossa. Tämä voi kestää 1-3 kuukautta. Intensiivisempää muoto avohoidossa on päivä sairaalassa. Tämä tarkoittaa menet hoitoon 5 päivää viikossa, yleensä suurimman osan päivästä.