alkoholiton rasva maksasairaus vaihtoehtoinen lääketiede

Ei vaihtoehtoisen lääketieteen hoidot ovat osoittautuneet parantaa alkoholiton rasvamaksa. Mutta tutkijat tutkivat, onko joitakin luonnollisia yhdisteitä voivat olla hyödyllisiä, kuten

Vitamiinia Teoriassa, E-vitamiinia ja muita vitamiineja kutsutaan antioksidantteja voisi auttaa suojaamaan maksan vähentämällä tai neutraloimalla aiheuttamia tulehduksia. Mutta lisätutkimusta tarvitaan.

Jotkin todisteet viittaavat siihen, e-vitamiinia voi olla hyödyllisiä ihmisille, joilla on maksan aiheuttamia vahinkoja alkoholiton rasvamaksa. Mutta E-vitamiinia on sivuvaikutuksia, kuten lisääntynyt riski kuolla ja, miehillä, lisääntynyt riski eturauhassyövän.

Keskustele hyödyt ja riskit E-vitamiinia lääkärin kanssa.

Coffee. Eräässä tutkimuksessa, ihmiset Nonalcoholic rasvamaksa, jotka ilmoittivat kahvinjuonti oli vähemmän maksavaurioita kuin ne, jotka joivat vähän tai ei lainkaan kahvia. Ei ole selvää, miten kahvi voi vaikuttaa maksavaurioita tai kuinka paljon kahvia sinun täytyy juoda voidakseen hyötyä.

Jos jo juoda kahvia, nämä tulokset voivat tehdä olosi paremmin siitä aamu kupin kahvia. Mutta jos et jo juo kahvia, tämä luultavasti ei ole hyvä syy aloittaa. Keskustele mahdolliset hyödyt kahvia lääkäriltä.