alhainen sukupuoli ajaa naisten hoitojen ja lääkkeiden

Useimmat naiset hyötyvät hoito lähestymistapa, jonka tarkoituksena on monia syitä tämän takana kunnossa. Suositukset voivat sisältää seksuaalikasvatusta, neuvonta ja joskus lääkitys.

Juttelee sukupuolen terapeutin tai ohjaajan taitava puuttumaan seksuaaliseen huolia voi auttaa alhainen seksuaalinen halu. Hoito sisältää usein opetus seksuaalisen vasteen ja tekniikoita ja suosituksia luettavaa tai parien harjoituksia. Parit neuvonta, joka korjaa suhde kysymyksiä voi myös lisätä tunteita läheisyyttä ja halu.

Lääkäri haluaa arvioida lääkkeitä olet jo ottaen, onko jokin niistä taipumus aiheuttaa seksuaalista haittavaikutuksia. Esimerkiksi masennuslääkkeitä kuten paroksetiini (Paxil, Pexeva) ja fluoksetiini (Prozac, Sarafem) voi alentaa sukupuolen asemaan. Lisäämällä tai vaihtamalla bupropioni (Aplenzin, Wellbutrin) – erityyppinen masennuslääke – yleensä parantaa sukupuolen asemaan.

Neuvonta

Estrogeeni toimitetaan koko kehoa (systeeminen) pilleri, laastari, spray tai geeli voi olla positiivinen vaikutus aivojen toimintaan ja mielialan vaikuttavia tekijöitä seksuaalisen vasteen. Mutta systeeminen estrogeenihoito voi olla vaaraa tietyille naisille.

Pienemmät annokset estrogeenin – muodossa emättimen kerma tai hitaasti vapauttavan peräpuikko tai rengas, joka sijoitetaan emättimeen – voi lisätä veren virtausta emättimen ja parantaa halu ilman riskejä systeemisen estrogeeni. Joissakin tapauksissa lääkäri voi määrätä yhdistelmä estrogeenin ja progesteronin.

lääkitys tarkastelu

Mies hormonit, kuten testosteroni, on tärkeä rooli naisten seksuaalisen toiminnan, vaikka testosteroni esiintyy huomattavasti alhaisemmat määrät naisilla. Kuitenkin korvataan testosteroni naisilla on kiistanalainen ja se ei ole hyväksynyt Food and Drug Administration seksuaalinen toimintahäiriö naisilla. Plus se voi aiheuttaa aknea, liiallinen karvoitus, ja mielialan tai persoonallisuuden muutoksia.

hormonihoito

Alunperin kehitetty masennuslääke, Flibanseriini (Addyi) on reseptilääkkeitä hyväksynyt Food and Drug Administration kuin kohtelu alhainen seksuaalinen halu naisilla ennen vaihdevuosia.

Flibanseriini (Addyi)

Päivittäinen pilleri, Addyi voivat lisätä sukupuoli ajaa naisia, jotka kokevat alhainen seksuaalinen halu ja jotka löytävät kokemus huolestuttava. Mahdollisesti vakavia haittavaikutuksia ovat alhainen verenpaine, huimaus ja pyörtyminen, erityisesti jos lääke on sekoitettu alkoholia. Asiantuntijat suosittelevat, että lopetat lääkkeen jos et huomaa parannusta sukupuoliviettiä kahdeksan viikon kuluttua.