alhainen siittiöiden määrä testejä ja diagnoosi

Kun lääkäriin, koska sinulla on vaikeuksia saada kumppani raskaaksi, hän yrittää selvittää perussyy. Vaikka lääkärin mielestä alhainen siittiöiden määrä on ongelma, on suositeltavaa, että kumppanisi arvioitava poissulkemiseksi mahdollisia vaikuttavia tekijöitä ja onko avustaa lisääntyminen saattaa olla tarpeen.

Testaus ja diagnoosi voi liittyä seuraavia

Tämä sisältää tarkastelun sukupuolielimissä ja kyselleet mitään perinnöllisten sairauksien, kroonisia terveysongelmia, sairauksia, vammoja tai leikkauksia, jotka voivat vaikuttaa hedelmällisyyteen. Lääkäri voi myös kysyä seksuaalista tottumukset ja seksuaalista kehitystä.

Matala siittiöiden määrä on diagnosoitu osana siemennesteanalyysiin testi. Siittiöiden määräytyy yleensä tutkimalla siemenneste mikroskoopilla kuinka monta sperma ilmetä ruutua ruutukaava. Joissakin tapauksissa tietokone voidaan käyttää mittaamaan siittiöiden.

Yleinen lääkärintarkastus ja sairaushistoria

siemenneste analyysi

Kerätä siemennestettä, lääkäri on masturboida ja siemensyöksy erityiseen astiaan. On myös mahdollista kerätä sperma tutkittavaksi yhdynnän aikana, käyttämällä erityistä kondomia. Koska siittiöiden määrä usein vaihtelee, tyypillisesti useita siemenneste analyysi testejä tehdään ajan aikaa varmistaa tarkkoja tuloksia.

Uusia siittiöitä tuotetaan jatkuvasti kiveksissä ja kestää noin 42-76 päivää kypsyä. Joten, nykyinen siemenneste analyysi heijastaa ympäristön viimeisten kolmen kuukauden aikana. Tahansa positiivinen muutokset näkyvät ei näy useita kuukausia.

Siemenneste analyysitulokset

Yksi yleisimpiä syitä alhainen siittiöiden määrä on puutteellinen tai virheellinen kokoelma siittiönäyte. Useimmat lääkärit tarkistaa kaksi tai useampia siemenneste näytteitä ajan yhdenmukaisuuden varmistamiseksi näytteiden välillä. Tarkkuuden varmistamiseksi kokoelma, lääkäri

muita testejä

Normaali siittiöiden tiheydet vaihtelevat 15 miljoonan yli 200 miljoonaa sperma millilitrassa siemennestettä. Sinä katsotaan olevan alhainen siittiöiden määrä, jos on alle 15 miljoonaa sperma millilitrassa tai alle 39 miljoonaa sperma yhteensä kohden huudahtaa.

Mahdollisuutesi saada kumppanin raskaaksi pienempi, siittiöiden määrän. Jotkut miehet eivät ole siittiöitä niiden siemennesteen lainkaan. Tätä kutsutaan atsoospermian (ay-ZOH-uh-SPUR-me-uh).

On monia tekijöitä lisääntymiseen, ja määrä siittiöitä omassa siemenneste on vain yksi. Jotkut miehet, joilla on alhainen siittiöiden laskee onnistuneesti isä lapsille. Samoin jotkut miehet normaali siittiöiden määrän voi saada lapsia. Vaikka sinulla on tarpeeksi siittiöitä, muut tekijät ovat tärkeitä saavuttaa raskaus, sisältää normaalit siittiöiden liikkuvuutta (liikkuvuutta).

Riippuen alustavien tulosten lääkäri voi määrätä lisätutkimuksia etsimään syyn alhainen siittiöiden määrä ja muita mahdollisia syitä miesten hedelmättömyys. Näitä voivat olla