alaselän kipu leikkauksen

Kun olet paljon tuskaa, saatat ihmetellä, jos tarvitset leikkausta korjata mikä on vialla niin, että voit tuntea paremmin.

Useimmat takaisin leikkauksia tehdään hoitoon hermosärky herniated levyjä.

Leikkaus voi olla vaihtoehto, kun levy ongelma aiheuttaa kipua jalassa, joka estää sinua tekemästä selviytymistään. Saatat olla kipua, puutumista tai pistelyä kautta pakaraan ja alas takaisin jalkaan (iskias) tai edessä reiteen.

Muita ongelmia, jotka voivat vaatia leikkausta sisältää

Ottaa leikkaus herniated levy tai muu selkä ongelma on iso päätös. Keskustele lääkärisi kanssa siitä.

On olemassa useita erilaisia ​​takaisin leikkauksen. Jotkut, kuten discectomy, voi auttaa ihmisiä, joilla on vakavia oireita. Toiset ei ole osoittautunut toimivaksi.

Jos et tarvitse leikkausta, sinä ja lääkäri päättää, minkä tyyppinen sopii sinulle parhaiten. Tyypit leikkauksia sisältävät

Kattava kunnostusohjelma on erittäin tärkeää kun suurin takaisin leikkauksen. Kuten takaisin joustavuutta, kunnostaa selkää ja vatsan lihaksia, ja lisätä kestävyyttä varten toimintaa, voit lisätä mahdollisuuksia hoidon onnistumisen.

Jos et voi tai halua sitoutua fysioterapia leikkauksen jälkeen, et voi olla hyvä ehdokas leikkausta.

Jos ja lääkäri harkitsee leikkaus, saada niin paljon tietoa kuin voit noin mahdolliset tulokset, ja harkita, onko sinulla on valmis tekemään fysioterapia leikkauksen jälkeen. Se on myös hyvä idea saada toinen lausunto ennen kuin päätät leikkaukseen.

Takaisin leikkaus ei ole aina onnistunut. Riippuen kunnossa, voi silti olla selkäkipuja leikkauksen jälkeen.

Useimmat herniated levyjä parantua-ja kivun helpottaa-muutaman viikon tai kuukauden hoidon jälkeen, Noin puolet ihmisistä, joilla herniated levyjen parane kuukauden kuluessa ilman leikkausta; 6 kuukauden jälkeen, useimmat ihmiset herniated levyjä ovat toipuneet. Vain noin 10 ulos 100 lopulta ottaa leikkaukseen. 1

Spinal murtuma aiheuttama vahinko; Infektio selkärankaan; Ongelma, joka aiheuttaa selkärangan epävakaa; Kasvain selkärankaan; Spinaalistenoosi; Tunnottomuutta tai heikkoutta selässä tai jaloissa, joka pahenee ajan mittaan; Hallinnan menetys suolen tai virtsarakon.

discectomy; Perkutaaninen discectomy; Laminektomia for spinaalistenoosi; Kyphoplasty ja vertebroplas-; Leikkauksia kasvaimia ja infektio; Spinal fuusio.